Katalog
Producent v
Produkt type v
Produktsortiment
  Salus gulvvarme

  Salus gulvvarme system 

  SALUS gulvvarme er et fleksibelt og et enkelt system at installere til både nye og eksisterende gulvvarmeanlæg. Systemet består af en kontrolboks til 8 zoner, og hvis der er flere zoner tilsluttes et udvidelsesmodul der er enkelt at ”klikke” på. Alle zoner i kontrolboksen og udvidelsesmodulet kan tilsluttes 3 slynger. Der er tilslutning for cirkulationspumpe og mulighed for at tilslutte en gaskedel som standard hvis det ønskes. Gulvvarmesystemet ”motionerer” automatisk alle ventiler samt, pumpen 1 gang om ugen, når der ikke er varmebehov i længere perioder.

  Alle rumtermostaterne er trådløse og baseret på et stærkt ZigBee signal. Vælg mellem en simpel batteriforsynet analog rumtermostat med drejeknap eller en digital rumtermostat (batteri forsynet eller 230V) med mulighed for dag og ugeprogram.

  SALUS gulvvarmesystem kan leveres ”for-parret” med analoge rumtermostater. Det betyder at alle rumtermostater er parret med kontrolboksen og tydelig opmærket med hvilken zone de er parret til. Det for-parrede system sikrer korrekt parring og gør installationen til en ”plug & play” opgave.

  Kan opgraderes til SMART HOME


  SALUS gulvvarmesystem kan ved tilkøb af en SALUS UGE600 gateway tilsluttes internettet og derefter indstilles og overvåges fra smartphone, tablet eller PC. Når systemet er tilsluttet en gateway er alle SALUS Smart Home funktionerne tilgængelige.

  SALUS produkter leveres med 5 års garanti som standard.¨

   

  Varer sidevis

  Varer sidevis