Produktsortiment
  Ifø

  IFØ

  Det hele startede i nærhenden af den smukke sø Ivsjön i det sydlige Sverige. Stedet, hvor vi stadig befinder os i dag. Vi har arbejdet med porcelæn i over 100 år, og med badeværelser i over 80 år. Men selvfølgelig begyndte det hele længe før. For 60 millioner år siden blev vores planet befolket af de organismer, der blev de fossiler, vi bruger i dag, når vi fremstiller porcelæn.

  Mange år senere, i 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk "v", derfor er det tyske "f" stadig i vores firmanavn i dag.

  Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, der styres af computere. Men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.

  Varer sidevis

  Varer sidevis