Produktsortiment
  Roth

  Roth

   

  Roth Danmark A/S udvikler, producerer og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer. Roth Danmark er en del af Roth North Europe A/S, et datterselskab til Roth Industries GmbH. En familieejet og familiedrevet koncern med 1.250 medarbejdere, der udvikler og producerer visionære og energirigtige kvalitetsprodukter.

  Roth produkter produceres primært på egne fabrikker i Tyskland og er kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed. Roth er certificerede i henhold til ISO9001 og ISO14001.  Det sikrer forbrugeren den absolut bedste kvalitet.

  Roth Danmark hjælper med projektering og er kun et telefonopkald væk, hvis du får brug for support. Virksomheden har dygtige fageksperter til at hjælpe dig videre – både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer du kan støde på i din hverdag. Roth Danmark leverer tegninger, materialebestykninger samt dimensioneringsforslag og udarbejder også installationsforslag, beregninger og energianalyser.

  Roth har skole og showroom i Frederikssund. Her kan man prøve kræfter med deres produkter og få et overblik over, hvordan de specialudviklede systemer fungerer, når de er i drift, og hvordan løsningerne bliver mest energieffektive og miljøvenlige.

  Gulvvarme

  Roth har alle typer vandbåren gulvvarme – fra de traditionelle systemer i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde.
  Alle Roths gulvvarmesystemer kan reguleres med en smartphone eller tablet hvis man anvender Roth Touchline rumtermostater. Roth Touchline er et intelligent reguleringssystem der er nemt og enkelt at installere og giver høj komfort og fleksibilitet for dine kunder. Rumtermostaten måler kun 19,5 mm i dybden og fås i hvid eller sort højglans. Roths gulvvarmesystemer er komplette systemer, som er lette at arbejde med – fra start til slut.

  MultiPex® rørsystem

  Roth MultiPex® rørsystem er beregnet til brugsvands- og varmeinstallationer. Pex-C røret er basis i systemet. Det fås i alle standarddimensioner.
  Systemet er komplet med fittings, den originale QuickBox koblingsdåse, fordelerrør med push teknik, som samles uden brug af værktøj, vandtætte skabe, tomrør mv. Det er muligt at demontere koblingerne igen.

  Roth MultiPex® rørsystem er godkendt i henhold til NORDTEST NT VVS 129, som er en fælles nordisk godkendelsesmetode for rør-i-rør systemer. Dette indebærer at rør, tomrør, koblingsdåser, væggennemføringer, fordelerskabe mv. er testet som et komplet system, hvor alle komponenterne fungerer sammen og udgør et vandtæt rør-i-rør system.

  Alu-LaserPlus® rørsystem

  Roth Alu-LaserPlus® rørsystem er beregnet til brugsvands-, køle- og varmeinstallationer. Basisproduktet i systemet er Alu-LaserPlus® røret, et 5-lagsrør som udnytter de bedste egenskaber fra Pe-XC rør og metalrør.  Koblingerne til systemet er baseret på pres teknik, som er nem at installere og giver det sikreste resultatet.

  Roth Alu-LaserPlus® røret er et højkvalitetsprodukt specielt udviklet til opvarmning, køling og varmt vand. Det, der er helt unikt for Roth Alu-LaserPlus® rør er aluminiumskappen som er lasersvejset, for at opnå den bedste tolerance og homogenitet. Røret er lavet af to lag med PE-RT rør med et lag af aluminium imellem. På grund af PE-RT rørets fleksibilitet, bliver Alu-LaserPlus® røret markedets mest fleksible rør at arbejde med.