Produktsortiment
  Franke

  Franke

   

  Mere end 100 års erfaring og historie sætter sine spor, og netop disse faktorer er grunden til, at den schweiziske multinationale koncern dels spænder over 81 selskaber, dels er en af verdens førende producenter af bl.a. køkkenvaske.

  Franke forsker i og udvikler nye materialer og produkter, der kan bruges i storkøkkener og professionelt regi, og et af virksomhedens kardinalpunkter er at være på forkant med funktionelle løsninger i flot og funktionelt design, som er med til at gøre hverdagen i køkkenet både nemt, pænt og selvfølgeligt. Mange af Frankes produkter har modtaget både design- og innovationspriser og er udført i højkvalitets rustfrit stål.

  Produktsortimentet spænder bredt – lige fra komplette storkøkkener til restauranter og fastfood-restauranter, kaffemaskiner til både hotel-, restaurations- og konferencebranchen og sanitet til offentlige toiletter til køkkenløsninger i private hjem. Om det er en vask, et armatur eller et stålbord, kan Franke levere. 

   

  Køkkenvaske

  Hos Franke er et af specialerne køkkenvaske i rustfrit stål. Materialet har længe været både anerkendt og anvendt til at producere køkkenvaske. Grunden til, at rustfrit stål er så velegnet til netop køkkenvaske er, at dets overflade er glat – det gør det nemt at rengøre og vedligeholde, og materialet er derfor meget hygiejnisk. Herudover bruger Franke et specialudviklet (af Franke) og innovativt glasfibermateriale, Tectonite, der er let og stærkt og har en flot, silkemat strukturoverflade. Behandlingen med Tectonite gør, at vaskenes overflade er meget modstandsdygtig over for både snavs og skrammer. Desuden giver behandlingen mulighed for at få en vask i en farve, frem for den traditionelle stålgrå.