Produktsortiment
  Vaillant

  Vaillant

   

  Miljøvenlige, intelligente og energibesparende: Det er nogle af de nøgleord, der beskriver tyske Vaillants varmesystemer. Varmeløsningerne er specifikt udviklet til både hjemmet, industrien og erhvervslivet, og samtlige produkter herfra er både fremtidssikrede og særdeles effektive.

  Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovative varmeløsninger med mere end 140 års erfaring inden for opvarmning og varmtvandsproduktion. Og her er tale om tysk kvalitet, når det er allerbedst: Der er ikke gået på kompromis med noget i virksomheden, som i øvrigt er 100 % familieejet – heller ikke hensynet til miljø, medarbejdere eller samfund.

  Gas

  Vaillant producerer nogle af markedets mest effektive kondenserende gasfyr af høj kvalitet, designet og produceret i Tyskland. Her finder du både produkter til den lille villa og den store industribygning – eller til begge dele i ét.

  Varmepumper

  Vaillants varmepumper fås både med luft som energikilde (luft/vand), som jordvarmeanlæg (brine/vand) og som klimaanlæg (luft/luft). Begge varianter er naturligvis gennemtestede og overmåde effektive – og dækker dine konkrete behov. Kvaliteten er høj; tysk kram, når det er allerbedst.

  Solvarme

  Vaillant tilbyder intelligente solvarmesystemer til små som store behov – med solfangerarealer op til 120 m2. Både som drainback og tryk anlæg i kombination og med bufferbeholdere, som fås helt op til 6.000 liter.