Produktsortiment
  Bosch

  Bosch Termoteknik

   

  Bosch Termoteknik GmbH beskæftiger sig med gas, varmepumper og tilbehør og har stærke internationale såvel som regionale varemærker. Virksomheden er den del af Bosch-gruppen, der står for al termoteknik, den er internationalt funderet vha. datterselskaber og en af de førende europæiske producenter af produkter til ressourcebesparende opvarmning samt løsninger til varmt vand.

  Bosch tror på vedvarende energi og tager ansvar for fremtiden. De produkter, der udvikles her, tager ansvar over for både natur og miljø, og udviklingsprocessen tilpasses kontinuerligt i forhold til at gøre produkterne endnu mere miljøvenlige, energieffektive og innovative. Virksomheden selv bruger også, i videst muligt omfang, vedvarende energi i de forskellige afdelinger og arbejdsprocesser.

  Bosch Termoteknik er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at der løbende er fokus på at forebygge fejl og mangler på nuværende produkter og rutiner. Dermed er du sikret den højest mulige kvalitet.

  Gas

  Bosch fremstiller kondenserende gaskedler, der både sparer energi og penge grundet den innovative og intelligente teknik. Der findes to serier – EuroPur og Condens – der begge udnytter energiindholdet i det anvendte brændstof mere eller mindre 100 procent. Det giver maksimal varmekomfort og effektivitet. Gas- og elforbruget samt miljøbelastningen er A-mærket i EuroPur-serien, hvilket sikrer god økonomi hele vejen igennem.