Produktsortiment
  Villeroy og Boch

  Villeroy & Boch

   

  Det er vist de færreste, der aldrig har hørt om Villeroy & Boch. Den tyske virksomhed har eksisteret i mere end 250 år og er ikke blot et af de største og vigtigste brands i Tyskland, men også i Europa og faktisk hele verden. Villeroy & Boch blev grundlagt i 1748 og producerer keramik. I moderne tid har virksomheden udviklet sig til at blive et livsstilsbrand med smukke, funktionelle produkter til hjemmet.

  Villeroy & Bochs primære fokus er på sanitet og wellness samt ’tableware’ – porcelæn til bordet. Produktsortimentet er både stort og alsidigt, og det er bestemt ikke uden grund, at virksomheden er til stede i 125 lande over hele verden. Produkterne appellerer nemlig bredt.

  Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører, når det gælder totalløsninger til badeværelset. Produkterne kan inddeles i standard-, mellem- og luksusklassen fra såvel varemærket Villeroy & Boch og varemærket Gustavsberg. Desuden er Villeroy & Boch Danmark A/S med utrolig langt fremme, når det gælder miljøvenlige og vandbesparende produkter på det danske marked.

  Sanitet

  Sanitet fra Villeroy & Boch er ikke som sanitet fra en hvilken som helst anden producent. Virksomheden står for kvalitet, luksus og æstetik kombineret med det praktiske og funktionelle. Med sanitet herfra er det muligt at løfte badeværelset fra et anonymt rum i boligen til et rum i særklasse.