Produktsortiment

  Strømberg

  Strømberg

  Strømberg & Fischer har i det sidste årti designet og produceret en stilfuld serie af baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked.

  Vores kontor er placeret i København og vi er et innovativt firma, der går op i at maksimere vores resultater i alt hvad vi foretager os.

  ET GLOBALT PARTNERSKAB AF VIDEN OG ERFARING

  Et samarbejde, som har global vidensdeling som omdrejningspunkt og er hævet over lokale interesser.

  Den fortsatte udvikling af nye og innovative designs kommer således alle partnere til gode, og på det skandinaviske marked får vores kunder herigennem adgang til nogle af verdens flotteste produkter. Partnerskabet råder endvidere over R & D faciliteter, hvor nye ideer og principper kan efterprøves og udvikles.

  STRØMBERG - IKKE BARE EN MÆRKEVARE

  Strømberg tror på innovation som et bærende element i deres virksomhed, og vi stræber efter optimale resultater i alt, hvad vi foretager. Et motiveret team af medarbejdere tilslutter sig denne tilgang til virksomhedens drift, og de har hver især et højt kompetenceniveau inden for deres specifikke fagområde såsom design, ingeniørarbejde, fabrikation, salg og distribution.
  Og alle vores underleverandører er nøje udvalgt med krav om høj kvalitet, kontinuitet og leveringssikkerhed.
  Derfor er et produkt fra Strømberg ikke bare en mærkevare, men også resultatet af mange menneskers ønske om at udvikle og levere det rigtige – en stræben efter fortræffelighed.