Produktsortiment
  TVS

  TVS

   

  Danske TVS er 100 procent familieejet og har kun få aktionærer. TVS producerer håndklæderadiatorer, og det har virksomheden gjort siden 1990. Dengang var håndklæderadiatorer nærmest ukendt på det danske marked, og derfor gik størstedelen af TVS produktion dengang til det tyske marked.

  I dag ved de fleste, hvad en håndklæderadiator er, og TVS producerer i stor stil til det danske marked, samtidig med eksporten til Europa er stigende. TVS fremstiller flere forskellige typer håndklæderadiatorer, der fås som hhv. vandbårne og elektriske. TVS fremstiller også en lang række tilbehør, bl.a. ventiler og varmelegemer, og produktudvikler konstant i samarbejde med arkitekter, rådgivende ingeniører, grossister, installatører og forbrugere.

  Kvaliteten er i højsædet hos TVS, lige som design også er det. Virksomheden sætter en ære i at fremstille produkter, der klæder ethvert boligmiljø, og som er nemme og bekvemme at bruge. Udførelsen er solid ned til mindste detalje, og samtlige TVS håndklæderadiatorer har en lang levetid.

  TVS håndklæderadiatorer

  TVS fremstiller 13 forskellige håndklæderadiatorer, der alle kan noget forskelligt – enten i udformning eller i specifikationer. De fleste radiatorer fås i forskellige mål med hhv. hvid, sort eller krom finish. Designet på TVS produkterne har det til fælles, at de er meget elegante og stilrene og passer ind i ethvert køkken og/eller badeværelse.