Produktsortiment
    Neoperl

    Neoperl

     

    Neoperl Nordic A/S er Nordens største producent af tilslutningsslanger, primært til drikkevand. Samtlige slanger besidder alle nødvendige godkendelser inden for området.

    Neoperl er en tysk-/schweizisk-funderet virksomhed, og produkterne lever til fulde op til den kendte, høje schweiziske kvalitet. Slangerne af Neoperl er innovative og brugervenlige og kan bruges til bl.a. at forme vandstrømme og regulere gennemløbsmængde og -hastighed, samt beskytte drikkevandet. Derudover fremstiller Neoperl også gennemløbsregulatorer, tilslutningsslanger, bruserslanger, ventiler, mv. – alt sammen vandrelaterede slanger, der kan bruges til at gøre livet nemmere for VVS’eren såvel som slutbrugeren.

    Efter at være blevet grundlagt i Reinach-Basel, Schweiz, i 1959 og i Müllheim, Tyskland, i 1961, er Neoperl i dag en international virksomhed med ca. 1.700 medarbejdere i i alt 18 lande verden over. Virksomheden har to hovedkvarterer i hhv. Reinach-Basel og Müllheim og 11 produktionsfaciliteter i Europa, Asien og USA. Derudover kommer salgskontorer i øvrige lande.

    Neoperl gasslanger

    AO fører flere forskellige typer gasslanger, bl.a. Hydragas og Kvickflex fra Neoperl i flere forskellige mål. Fælles for alle slangerne er dog fleksibiliteten og den høje kvalitet.

    Neoperl afløbsslanger

    Neoperl afløbsslanger er lette og fleksible og kan holde til lidt af hvert. De opfylder alle gældende krav og betingelser på området og kan således trygt benyttes til alle typer afløb.