Produktsortiment
  Plastmo

  Plastmo

   

  Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for tagrender og lette tagløsninger. Selskabet er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har en omsætning på 250 mio. kr. om året og 85 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 5 mia. kr. om året og er verdensledende inden for linjeafvanding.

  Plastmo blev grundlagt i Kastrup i 1958 af grosserer Knud Harbom. Dengang hed virksomheden A/S Plastmontage. Allerede året efter begyndte udviklingen af Plastmo-tagrenden, som vi kender i dag, og i 1962 flyttede produktionen til Ringsted.

  Plastmo har en helt klar miljøpolitik, der bl.a. lyder, at virksomheden vil belaste miljøet minimalt i produktionen. Det skal ske gennem et minimeret ressourceforbrug og en forebyggelse af forurening.

  Tagrender i plast og metal

  Plastmo-tagrender fås i 6 forskellige materialer – plastaluzinkstålstål pluszink og kobber. Hvert materiale har sine styrker: Zink er fx den eksklusive og originale, og kobber er den super-eksklusive løsning, mens stål plus er stærk og prisbillig, og plast er den langtidsholdbare. Og så fremdeles.

  Faskiner

  Med en Plastmo-faskine er du fri for at bekymre dig om, hvorvidt planterødder vokser ind i faskinen og ødelægger den. Denne model er nemlig fremstillet i den meget modstandsdygtige stenuld – fibre, der er lavet af smeltet sten – og så skal den ikke pakkes ind i fiberdug. Det gør monteringen meget nem. Desuden har Plastmos faskine det største sideareal på markedet, hvilket dels betyder mindre faskine = mindre jord, der skal graves op, dels giver en uhyre effektiv udledning af regnvand i jorden.