Produktsortiment
  Milwaukee

  Milwaukee

   

  Stolte håndværkstraditioner, respekt for hårdt og ærligt arbejde, og pligtopfyldenhed. Det er, kort og godt, summen af Milwaukee værktøj. Og så erfaring, naturligvis. Det er ikke uden grund, at Milwaukee er en af de førende producenter af Heavy Duty-elværktøj – på verdensplan.

  Virksomheden blev grundlagt i Wisconsin, USA, hvor Milwaukee er den største by. Året var 1924, og siden da har virksomheden haft som primært mål at fremstille de absolut ypperste Heavy Duty-værktøjer overhovedet - og tilbehør. Målgruppen for Milwaukee er professionelle håndværkere, og elværktøjet er da også både driftssikkert og usandsynlig holdbart.

  Det første værktøj, der så dagens lys hos Milwaukee, var en transportabel, enhåndsbetjent boremaskine, der ikke vejede særlig meget. Den var inspireret af den såkaldte ”Hole-Shooter”. Derefter fulgte den pladsbesparende vinkelboremaskine, en transportabel, elektrisk metalsav, Sawzall®-bajonetsaven og så fremdeles. Innovationen og produktudviklingen er fortsat, og Milwaukee er stadig en af de førende producenter inden for nyskabelse – fx var Milwaukee den første til at bruge Lithium-Ion-batteriteknologien i sine batteridrevne elværktøjer. Noget, der har været medvirkende til den lange driftstid og højere ydeevne på Milwaukee produkterne.

  Milwaukee 18V akku slagboremaskiner

  Milwaukee 18V akku slagboremaskiner er usædvanligt kompakte og lette, samt ergonomisk udformede. Det gør dem nemme og praktiske at arbejde med, og i tilgift er det hurtigt at skifte bor og bits. Milwaukee slagboremaskinerne er momentindstilling (i visse tilfælde op til 17 trin). Slagtallet ligger på omkring 28.800 slag/min. Den særlige elektronik – REDLINK™ - beskytter værktøjet og batteriet mod både overophedning og –belastning, og det gør holdbarheden uovertruffen.

  Milwaukee borehammere

  Lige som virksomhedens øvrige værktøj, lever Milwaukee borehamrefuldt op til alle løfter om kvalitet, ergonomi og holdbarhed. Motoren er effektiv, og flere af borehamrene – uanset om det er 12 V, 18 V, 28 V eller med ledning – hører til de mest kraftfulde i forhold til størrelse. Derfor vil Milwaukee borehamre være et godt valg.

  Milwaukee leverer heavy duty værktøj til sortimentet hos Brdr AO
   

  Milwaukee vinkelslibere

  Milwaukee vinkelsliberefås i 115 og 125 mm. De har kulfri motorer, hvilket giver op til 10x så lang levetid og ca. 2x længere driftstid. Den særlige elektronik – REDLINK PLUS™ - gør, at Milwaukee vinkelsliberen hverken overophedes eller overbelastes; en faktor, der også bidrager til den øgede holdbarhed. Batteriet er et REDLITHIUM-ION™, som er innovativt og af høj kvalitet. Gearsystemet er magen til det, der bruges i de eldrevne vinkelslibere. Det er nemt at udskifte skiver, takket være det smarte FIXTEC-system. Milwaukee vinkelsliberne er af samme høje kvalitet som øvrigt værktøj fra Milwaukee.

  Milwaukee bajonetsave

  Ud over at være nemme og hurtige at skifte klinge på, er bajonetsavefra Milwaukee meget holdbare og af superb kvalitet. Konstruktionen er skabt med fokus på lang levetid, og hastigheden på klingen kan varieres efter behov. Der er sørget for beskyttelse mod hhv. vand og fingre – en praktisk sikkerhedsforanstaltning, der bidrager til bajonetsavens brugervenlighed og gør Milwaukee til et godt valg.

  RX4 hammerbor

  Med massiv spids i hårdmetal og centreringsspids, er RX4 hammerbor fra Milwaukee hurtige og nemme at bore med, og deres holdbarhed er lang. Borene har fire, symmetriske skærekanter, der giver garanti for perfekt runde huller, og spiralgeometrien gør, at borestøvet afledes hurtigt. Egner sig fortrinligt til mursten, natursten, beton og armeret beton.

   

  Se alle Milwaukee produkter i AO's sortiment

   

  Milwaukee