Produktsortiment
  Uponor

  Uponor

   

  Hos Uponor er der styr på alt inden for VVS, infrastruktur og indeklimaløsninger til såvel boliger som erhvervsbyggeri. Faktisk er virksomheden en af verdens førende i branchen og leverer over hele Europa og i Nordamerika.

  Uponor er inddelt i to hovedområder – VVS og Infra, fordi begge dele er helt afgørende elementer i et moderne og velfungerende samfund. Virksomheden udvikler og forbedrer konstant sine produkter, så systemer og projekter bliver optimeret, hvad enten du er bygherre, blikkenslager, arkitekt, husbygger, konsulent eller sælger. Her hos AO forhandler vi komponenter fra begge afdelinger.

  Uponor Infra

  I mere end 60 år har Uponor Infra udviklet og fremstillet plast-rørsystemer, der bruges til at distribuere vand, afløb, energi, el, tele og data. En af virksomhedens fornemste opgaver er at tilbyde højtydende, funktionelle og miljøvenlige infrastrukturløsninger – naturligvis i den høje, pålidelige og bæredygtige kvalitet, som Uponor er kendt for, og som er med til at give en både sund og bekvem livsstil.

  Virksomheden er en international leverandør af systemer til den underjordiske infrastruktur, når det gælder kloak, vand, gas, luft, samt tele- og datakommunikation inden for Europa, Asien og Nordamerika. Uponors løsninger kan ikke ses med det blotte øje, men alligevel understøtter produkterne en lang række af de funktioner og behov, som de fleste af os tager for givet i et moderne og bæredygtigt samfund. Frisk vand i hanen, toiletter, der fungerer, varmt vand i bruseren og adgang til internet og tv, når vi har lyst.

  Afløbsrør og fittings

  Rørsystemerne fra Uponor er både stærke, enkle og nemme at håndtere og montere. De bruges primært som kloakrør og regnvandsrør i jorden og kan klare store belastninger. Kloakrørene og de fittings, der passer til, er udviklet af fagfolk og testet af både brugere og leverandører. Uponor producerer glatte rør og fittings i PP og PVC samt dobbeltvæggede og ribbede rør i PP. Uponors Ultra-familie består af tre medlemmer: Ultra Classic, Ultra Double og Ultra Rib 2 og er et af markedets bedste kloakrørsystemer fremstillet i PP. Ultra Rib 2 opfylder f.eks. det dobbelte af kravene i Nordic Poly Mark mht. tæthed, deformation og slagfasthed. Samtidig har røret en levetid på over 100 år.

  Brønde og tilbehør

  Uponor er kendt for at fremstille kvalitetsprodukter, der både er stærke, fleksible og bæredygtige også når det gælder brønde og tilbehør. Produkterne er førsteklasses og beregnet til at kunne holde i mindst 100 år. Uponor har et stort udvalg af brønde og tilbehør.

  Drænrør og fittings

  Vand og store nedbørsmængder kan forårsage store skader. Uponor tilbyder drænløsninger, som hjælper dig med at undgå oversvømmede kældre og veje, eller at optimere udbyttet inden for landbrug og skovbrug.

  PE-rør og -fittings

  Når der skal transporteres spildevand, er det vigtigt, at rørene er holdbare. Uponors rørsystem er trykrør, der er både fleksible, stærke og sikre, og så er de fremstillet i hhv. PE80 og PE100.

  Minirenseanlæg og bundfældningstanke

  Hvis ejendommen ikke er sluttet til kloaksystemet kan der være god ræson i at anskaffe et minirenseanlæg og bundfældningstank. Uponor fremstiller flere forskellige typer af renseanlæg, der kan rense forskellige typer spildevand – fra toilet, vask eller bad. Uponors minirenseanlæg laves i modeller der kan rense spildevand fra bygninger med 5 helt op til 30 personer. Uponors WehoMini renseanlæg er Danmarks mest kompakte anlæg, og dermed nemt at håndtere og installere. Renseanlægget er monteret med et trådløst alarmpanel og lavenergiblæser, hvilket er med til at sikre driften og et lavt strømforbrug.

  Varer sidevis

  Varer sidevis