Produktsortiment
  TA

  IMI (TA)

   

  IMI Hydronic Engineering, i daglig tale blot IMI, er det nye navn for TA Hydronics. Virksomheden er en del af IMI plc – en international ingeniørkoncern, der er børsnoteret i London – og er førende i branchen for grønne løsninger til regulering af indeklimaet.

  IMI leverer effektive og funktionelle kvalitetsprodukter og understøttende serviceydelser, der er med til både at regulere og beskytte HVAC-anlæg bedre. Virksomhedens kernekompetence er fortsat at udvikle og være innovative i forhold til trykhold og vandbehandling, indregulering og regulering eller termostatisk regulering, og har du et projekt inden for disse områder, kan du være sikker på, at IMI kan hjælpe dig.

  Ventiler

  Det er vigtigt, at alle komponenter er helt og aldeles pålidelige i et optimeret system. Ventilerne og koblingerne fra IMI er derfor både slidstærke og af høj kvalitet, så de kan bruges i enhver bygning under alle forhold.

  Termostater

  Hos IMI udvikles der til stadighed nye, innovative løsninger inden for termostatisk regulering. Virksomheden har et stort udvalg af termostatventilunderdele og termostatventilhuse, hvor det er muligt at sætte mere end 40 forskellige termostathoveder på. Der er altså termostater fra IMI til et hvert behov – i den højest tænkelige kvalitet.

  Pexfittings

  Pexfittings fra IMI fås som fleksible klemringskoblinger til alu-/PEX-rør til brug i varme-, køle- og brugsvandssystemer. De er nemme at installere og er pladsbesparende at opbevare, da det samme hus passer til flere forskellige størrelser rør.

   

   

  Varer sidevis

  Varer sidevis