Produktsortiment
  Oras

  Oras

   

  Oras er en af Skandinaviens førende producenter af armaturer og har været i branchen siden 1945. Virksomheden har gjort sig særligt positivt bemærket inden for elektroniske og berøringsfri armaturer – faktisk er der ingen i hele Europa, der er bedre til det end Oras.

  Samtlige armaturer fra Oras er i højeste kvalitet og forener både funktion og design. Det verdenskendte designhus, Alessi, har fremstillet en serie armaturer til Oras, der både er til køkken og bad, og som altid, når det gælder Alessi, er designet både moderne og stilfuldt, mens funktionaliteten er i top.

  Også virksomhedens øvrige armaturer er designrigtige og funktionelle og kan bruges til ethvert formål. Fælles for alle armaturer i sortimentet er, at de er produceret i Europa med stor hensyntagen til miljøet – uanset om det er armaturer til køkkenet, håndvaskarmaturer, brusertermostater eller bruserarmaturer.

  Armaturer

  Oras er indbegrebet af armaturer, der forener både funktionalitet og design. Virksomheden producerer og forhandler alt lige fra etgrebs-armaturer til elektroniske af slagsen – og både køkkenarmaturer såvel som håndvaskarmaturer. Kvaliteten er i top, og prisen er fornuftig, og så er alle armaturer designet til at passe perfekt til det moderne hjem med sans for detaljen.

  Køkken

  Uanset om du foretrækker et klassisk køkkenbatteri, eller et mere ’utraditionelt’ valg, er Oras virksomheden, der kan matche dine ønsker. Berøringsfrit, med eller uden svingtud, med eller uden vandvarmer, etgrebs-armatur eller noget helt andet – Oras har det hele; i smukt design og høj kvalitet.

  Håndvask

  Uanset om stilen i badeværelset er moderne, nostalgisk eller minimalistisk, så er der et armatur fra Oras, der passer til. Vælg mellem berøringsfri armaturer eller armaturer med et greb. Kvaliteten er i top, og designet er gennemtænkt ned til mindste detalje.

  Varer sidevis

  Varer sidevis