Produktsortiment
  Gustavsberg

  Gustavsberg

   

  Hos Gustavsberg produceres der produkter til badeværelset – lige fra moderne og stilrent til klassisk med flere detaljer. Der er produkter til både det store og det lille badeværelse, til den sprælske eller den afdæmpede stil, til private hjem og offentlige virksomheder. Og meget mere. Kort sagt, så er der noget for enhver smag. Samtlige Gustavsberg-produkter er af høj kvalitet, og der er blevet kælet for designet. Holdbarheden er i top, så produkterne kan holde sig pæne i mange år fremover. Dertil kommer, at miljøet også bliver vægtet højt i produkterne, hvorfor produkterne sparer både energi, vand og penge.

  Gustavsberg er et helejet datterselskab til tyske Villeroy & Boch, og virksomhedens fulde navn er Villeroy & Boch Gustavsberg. Virksomheden ligger i Sverige, umiddelbart lige uden for Stockholm, og der er i alt to produktionsanlæg i Sverige. Et i Vårgårda og et i – nok så oplagt – Gustavsberg.

  Som en del af Villeroy & Boch er Gustavsberg en del af en af Europas førende leverandører inden for totalløsninger til badeværelset. Virksomheden Gustavsberg har eksisteret siden 1825 og har positioneret sig som et af Sveriges førende brands inden for badeværelser.

  Sanitet

  Et toilet er et af de møbler i hjemmet, der bliver brugt om ikke mest, så i hvert fald meget, så hvorfor ikke gøre lidt ud af udseendet på det? Hos Gustavsberg tror man på, at toilettet både skal være pænt at se på, behageligt at bruge og – ikke mindst – hygiejnisk. Der er flere forskellige typer toiletter at vælge imellem, både væghængte og gulvstående - samt ikke mindst toiletsæder - og de opfylder alle ovennævnte kriterier. Hos Gustavsberg er der nemlig tænkt over tingene, og der skal være noget for enhver smag.

  Møbler

  Gustavsbergs baderumsmøbler er designet på en måde, så de giver flere valgmuligheder. De kan sættes sammen efter ønske og er alle fremstillet, så de kan holde til at opholde sig i et varmt og fugtigt badeværelse, år efter år, uden at bære præg af det. Designet er stringent og moderne – og naturligvis i den kendte, høje Gustavsberg-kvalitet.

  Armaturer

  Et Gustavsberg-armatur er ikke bare et almindeligt blandingsbatteri – det er et gennemdesignet produkt, der, uanset type, indeholder vandbesparende teknik. Det hjælper miljøet og giver dig flere penge mellem hænderne. Kvaliteten og designet er naturligvis i top - både på brusearmaturer og håndvaskarmaturer- nøjagtigt som på alle Gustavsbergs øvrige produkter.