Katalog
Producent v
Badeværelses tilbehør v
Soft close v
Materiale v
Quick release v
Produktsortiment
  Pressalit

  Pressalit

   

  Pressalit – eller Pressalit Seats, der er virksomhedens fulde navn – blev grundlagt i 1954. Virksomheden er specialiseret i toiletsæder fremstillet i hærdeplast og har sin egen fabrik, der er beliggende i Ry i Jylland. Toiletsæderne er kendt over hele verden, og eksportandelen ligger på knap 80 %. Pressalit udvikler og producerer mange forskellige toiletsæder, der alle har det til fælles, at de har 10 års garanti og sælges gennem grossister og installatører direkte til projektmarkedet. Dertil kommer den høje kvalitet og det enkle, funktionelle og æstetiske design.

  Gennem tiden har flere kendte designere arbejdet for Pressalit, herunder Knud Holscher og den hollandske designduo Scholten & Baijings.

  Toiletsæder

  Der er ikke mange sæder, der bliver brugt lige så flittigt som et toiletsæde, og det stiller store krav til kvalitet, udseende og funktionalitet. Pressalit-toiletsæder har det hele, og holdbarheden er legendarisk. Derudover har mange af sæderne ekstra, praktiske funktioner, der gør hverdagen og dens toiletbesøg både nemmere, hurtigere og mere hygiejniske.

  Varer sidevis

  Varer sidevis