Katalog
Producent v
Badeværelses møbler & spejle v
Model v
Vaske from v
Produktsortiment
  Dansani

  Dansani

   

  Dansani er specialister inden for badeværelsesindretning. Dansani har eksisteret siden 1983 og har derfor lang erfaring i at udvikle, producere og levere lige præcis den type interiør til badeværelset, der gør, at opholdet på badeværelset bliver en luksus. Hos Dansani tænker de over hvert eneste trin inden for såvel design og produktion som salg og markedsføring. Og derfor er det heller ikke tilfældigt, at Dansani er en af verdens bedste leverandører inden for kvalitetsmøbler til badeværelset, som kan være med til at fuldende et badeværelse.

  Dansani har datterselskaber og synlig tilstedeværelse i mere end 20 lande, men har hovedsæde i Syddanmark. Her arbejder mere end 200 dedikerede fagfolk med at skabe Dansani kvalitetsprodukter til badeværelser i hele Europa.

  Dansani er leverandør af bruseløsninger

  Dansani bruseløsninger

  Dansani bruseløsninger fås i flere forskellige varianter, alt efter budget og plads i badeværelset. Gå efter Dansani AIR-serien, hvis du er til et vægtløst udtryk, eller Dansani Match serien hvis du har fokus på funktionalitet og kvalitet til fornuftige priser. Alle bruseafskærmninger fra Dansani har som standard en særlig coating indvendigt (EasyCare), hvilket gør den nem at rengøre, eftersom kalk og snavs ikke så nemt kan sætte sig fast. Coatingen er naturligvis miljøvenlig.
  Så blandt Dansani produkterne er der stor mulighed for at finde en bruseløsning til lige dit projekt, så du med Dansani produkterne kan skabe et kvalitetsbadeværelse.

  Dansani baderumsmøbler

  Dansani - leverandør af bruseløsninger