Katalog
Badeværelses tilbehør v
Farver v
Byggemål v
Lager status v
Produktsortiment
  Milton Megatherm

  Milton Megatherm

   

  I 2012 blev Milton A/S og Megatherm Energi A/S fusioneret og er i dag ét firma, nemlig Milton Megatherm. Virksomheden er beliggende i Glostrup og beskæftiger sig med stabil, økonomisk og miljørigtig opvarmning – uanset hvad varmekilden er. Milton Megatherm samarbejder med førende VVS-installatører i Danmark, så du er sikret den helt rigtige rådgivning, når det gælder varmeløsninger. Både til den mindre villa og til store industri- og boligkomplekser.

  Milton Megatherm leverer og udvikler produkter i mange forskellige afskygninger, herunder gaskedler, gulvvarme, oliekedler, varmecentraler, ventilatorer, trykekspansionsbeholdere og konvektorer. Og mange flere. Fælles for alle produkterne er, at de er i særdeles høj kvalitet, udnytter varmen til fulde og er samtidig yderst miljøvenlige.

  Gas

  Milton Megatherm står bestemt ikke tilbage for konkurrenterne, når det gælder gas som varmekilde. Tværtimod. Sortimentet består af hhv. gaskedler (bl.a. HighLine, TopLine og De Dietrich), gasradiatorer og gasbrændere, så der er nok at vælge imellem. Vælg mellem gas-varmekilder til privat brug eller til industri- og/eller boligkomplekser.

  Arimex

  Milton Megatherm forhandler og distribuerer rør og fittings, varmeprodukter, sanitet og tilbehør, samt produkter til offentlige bade og brusere fra Arimex. Alle produkterne er af høj kvalitet og anvendelighed og lever derfor de op til de høje krav Milton Megatherm stiller til kvalitet.

  Gulvvarme

  Gulvvarme er ikke bare gulvvarme. Det ved man hos Milton Megatherm, som har hele ni forskellige gulvvarmerelaterede produkter i sin portefølje. Herunder bl.a. trådløs gulvvarme, manuel gulvvarme, trådført gulvvarme og varmemåtter. Bare for at nævne nogle enkelte af Milton Megatherm gulvvarmeprodukterne.

  Milton Megatherm leverer bl.a. gaskedler til sortimentet hos AO

   

  Milton Megatherm leverer også lavtemperatur-radiatorer og strålevarme til AO. Så står du og skal bruge sådan et produkt fra Milton Megatherm, så kontakt vores kompetencecenter på kompetencecenter@ao.dk, så får de det Milton Megatherm produkt hjem til dig, som du skal bruge til din opgave.

  Milton Megatherm A/S