Katalog
Batteri funktion v
Brede v
Brusesæt & tilbehør v
Længde v
Produktsortiment
  Hansgrohe

  Hansgrohe

   

  Virksomheden Hansgrohe er om nogen kendt for sine originale og strømlinede designprodukter til bad såvel som køkkenet. Kvaliteten er ubestridelig høj, og produkterne tilføjer stil og elegance til ethvert hjem.

  Hans Grohe selv blev født for mere end 100 år siden (1871-1955) og kan bedst beskrives som en innovativ opfinder. I 1899 etablerede han en virksomhed, som pressede metal, og få år senere kastede han sig over sanitet – primært pga. en fascination for vand. Dengang var badeværelser i hjemmet ikke så almindeligt, som det er i dag, men ikke desto mindre specialiserede Hans Grohe sig i brusere. Resten er mere eller mindre historie – det blev mere og mere almindeligt med badeværelser (med brus) i selv de mest almindelige hjem, og virksomheden Hansgrohe voksede sig hurtigt stor.

  I dag er virksomheden en verdensomspændende producent af kvalitetsprodukter i ypperligt design til bad og køkken. Der er tænkt over alt ned til den mindste detalje, og alle produkter har fokus på miljørigtighed og det at tage ansvar i forhold til naturens ressourcer. Faktisk kan man sige, at Hansgrohe er en pionér i branchen og de mere end 150 forskellige designpriser taler sit eget tydelige sprog. Virksomheden fører to mærker, der begge er stilsikre og åbner op for et bredt sortiment af alt lige fra luksusbrusere til køkkenarmaturer.

  Hansgrohe har datterselskaber i det meste af verden. Det danske hovedkontor ligger i Hasselager syd for Aarhus. I Hansgrohe Designcenter er der mulighed for at se de innovative produkter til det moderne, stilbevidste badeværelse, som virksomheden står bag.

  Køkkenarmaturer

  Hansgrohes køkkenarmaturer er i en klasse for sig. Design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed – og byder endda på bruseglæde for frugt og grøntsager også! Der er fem års garanti på alle produkter fra Hansgrohe – kvalitet, der holder sig pæn meget længere.

  Håndvaskarmaturer

  Uanset hvad ønskerne til et nyt håndvaskarmatur er, kan man med garanti finde det blandt mærkerne Hansgrohe og Axor. Design i verdensklasse, høj kvalitet og en garanti på fem år – og en stil, der holder meget længere. Uanset budgettet, er der også noget, der passer til budgettet for dit projekt, og badeværelset vil helt sikkert takke dig og din kunde.

  Varer sidevis

  Varer sidevis