Katalog
Producent v
Batteri funktion v
Tud v
Brede v
Bundventil v
Brusesæt & tilbehør v
Produktsortiment
  Cassøe

  Cassøe

   

  Når det gælder køkkenarmaturer og badeværelsesudstyr, er Cassøe blandt Danmarks førende. Sortimentet er bredt og består udelukkende af højkvalitetsprodukter fra nogle af verdens mest kendte og anerkendte leverandører. Virksomheden har mere end 15 år på bagen, og derfor er der en solid baggrund for og erfaring med salg af godt design.

  Historien begyndte i slutningen af 1990’erne, hvor Peter Cassøe Dalsgaard grundlagde virksomheden. 10 år senere blev Michael Cassøe direktør og overtog virksomheden som led i et generationsskifte.

  Cassøes mission er at markedsføre og levere designede kvalitetsprodukter med kunden i fokus. Innovation er et af de nøgleord, der kendetegner virksomheden, og på denne baggrund er Cassøe vokset gennem årene, så virksomheden i dag fører så godt som alt til badeværelset og det meste, når det gælder køkkenarmaturer. Nogle af de produkter fra Cassøe, du finder her hos AO, er brusenicher og badeværelsestilbehør som fx håndvaske, spejle, belysning, spejllamper, håndklæderadiatorer, sæbedispensere, care-produkter, designvandlåse, kosmetikspejle og meget mere.

   

  Brusenicher

  Når det gælder brusenicher og afskærmning til bruseren, findes der ikke mange, der kan overgå Cassøe. Overordnet fører virksomheden to serier – Aqualux og Duscholux. Uanset om du mangler en hel brusekabine eller blot en glasvæg eller sågar et hjørne, kan du få det her. Og fælles for alle produkterne er den høje kvalitet; både hvad angår materialevalg og design. Skal badeværelset ose af eksklusivitet og elegance, er det værd at gå efter en Cassøe-bruseniche.

  Badeværelsestilbehør

  Et badeværelse er aldrig helt færdigt, før det er blevet gjort personligt med tilbehør. Cassøe tilbyder tilbehør til badeværelset fra mange af de store leverandører – lige fra brusesæt og spejle til toiletbørsteholdere og klikventiler. Alt, hvad der er brug for for at give det sidste touch, finder du her.

   

   

   

  Varer sidevis

  Varer sidevis