Katalog
Producent v
Batteri type v
Batteri funktion v
Rehab & Handikap hjælpemidler v
Produktsortiment
  Børma

  Børma

   

  Armaturer i høj kvalitet og smukt, tidssvarende, funktionelt design – det er omdrejningspunktet for den traditionsrige, danske producent Børma. Rødderne til armaturernes design findes i den danske designarv, og produkterne bliver både udviklet og forfinet, så de ikke bare bliver gode, men helt perfekte.

  Børma fremstiller armaturer, der dækker markedet bredt – der er armaturer til priser, der kan betales af de fleste, en ’mellemkategori’, og så er der de eksklusive designprodukter, der hører til blandt eliten af armaturer. Alle produkter, uanset pris, er imidlertid af den kendte, høje Børma-kvalitet.

  Børma, der tidligere gik under navnet Ideal Standard Scandinavia A/S, har fremstillet armaturer i mere end 150 år. Det hele begyndte i 1845 med virksomheden Chr. Nielsen A/S, der senere blev til Børresens Metalvarefabrik A/S. I 1977 fusionerede forskellige kræfter og blev til virksomheden Børma A/S. Børma er en både national og international anerkendt producent af armaturer, ikke mindst på grund af det ypperlige design, den høje kvalitet og de stolte håndværkstraditioner. Det gælder både håndvaskarmaturerbrusearmaturer og køkkenarmaturer.

  Varer sidevis

  Varer sidevis