Katalog
Producent v
Overflade v
Tomme v
Materiale v
Produktsortiment
  Grohe

  GROHE

   

  Badeværelset er i løbet af de seneste år gået fra ’bare’ at være et sted, hvor man bader og forretter sin nødtørft, til at være et sted for både afslapning og nydelse. Med relativt få og enkle midler er det muligt at lave en decideret afslapningszone i hjemmet, og GROHE kvalitetsprodukter som fx brusere og tilbehør er et godt udgangspunkt for drømmebadeværelset. GROHE er ikke blot godt design – det er også overlegen teknologi, der kan løfte badeværelset til et helt nyt niveau.

  GROHE spænder bredt over produkter som bruseløsninger, køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, indbygningscisterner, badeværelsestilbehør og betjeningsplader, og tilsammen er det muligt at få et gennemført design på badeværelset sammenholdt med de vand-, energi- og ressourcebesparende tiltag.

  Køkkenarmaturer

  Hos GROHE er der mulighed for at få et prisbelønnet køkkenarmatur i høj kvalitet, designet ud fra dine dagligdags behov. Armaturerne er udstyret med den nyeste teknologi, og holdbarheden er høj – et køkkenarmatur bliver nemlig sædvanligvis brugt flittigt, og det skal naturligvis kunne lade sig gøre. Armaturerne fås med både enkelt og dobbeltgreb, med forskellige udløbshøjder og med eller uden udtrækkelige brusere.

  Håndvaskarmaturer

  GROHEs badeværelsesarmaturer er ikke blot smukt (og prisbelønnet) design – det er også førsteklasses kvalitet og ny og innovativ teknologi. Produktsortimentet spænder bredt, og der er noget for enhver smag. Temperaturstyringen er præcis, og betjeningen er smidig – uanset om der er tale om et- eller togrebsarmaturer.

   

  Bruseløsninger

  Pålideligt og højtydende – det er en GROHE-bruseløsning i en nøddeskal. Der er ikke gået på kompromis med noget; hverken kvalitet, design eller teknologi, og der er en reel chance for at få det perfekte brusebad. Hver gang. Ikke mindst fordi en særlig teknologi gør det muligt at fordele vandet mellem de enkelte dyser helt ensartet, at brusearmen fås i forskellige længder, og at det er muligt at vælge mellem termostat eller diverter. Flere af bruseløsningerne har desuden en miljøknap, så vandgennemstrømingen bliver reduceret med op til 50 %.

  Indbygningscisterner

  GROHE udvikler og producerer mange forskellige typer cisterner, aktiveringsplader og skylleventiler. Ud over at give badeværelset et stilrent design sparer produkterne også på vandet, og de mange forskellige materialer og udførelser gør det muligt at lege med design og look. Der er desuden også tænkt på at integrere dæmpende rørunderstøtninger, hvilket gør indbygningscisternerne meget lydsvage.

   

          

   

  Varer sidevis

  Varer sidevis