Katalog
Producent v
Overgange v
Lager status v
Produktsortiment
  Sydvesta

  Sydvesta

   

  Godt værktøj er det halve arbejde! Danske A/S Sydvesta er leverandør af værktøj og maskiner og fungerer som handels- og importfirma. Virksomheden henvender sig til byggemarkeder, værktøjsforretninger og håndværkerbutikker.

  Sydvesta varesortimentet er bredt, og varelageret stort med mange danskproducerede varer. Det betyder kort leveringstid og masser af varer på hylderne. Værktøj og maskiner er af højeste kvalitet, og sammen med virksomhedens leverandører følger Sydvesta konsekvent med i udviklingen på markedet og videreudvikler, hvor det er nødvendigt, for altid at være opdateret på de nyeste trends og funktioner. Dermed har håndværkeren altid adgang til produkter, der er med til at lette hans dagligdag.

  Afspærringsprodukter

  Hvis du vil være synlig, når du arbejder på vejen eller andre trafikerede områder, så er Sydvesta afspærringsprodukterne lige det, du skal bruge. Her finder du alt lige fra kantafmærkning og spærrebånd til markeringskegler og blinklygter. Og meget andet. Alt naturligvis yderst funktionelt og i høj kvalitet.

  Sydvesta leverer afspærringsprodukter som bl.a. afspærringsbomme, afmærkningsbånd og langtgodsafmærker til sortimentet i AO.

  Sydvesta leverer murerværktøj som bl.a. murerbaljer, pudsebrætter og fugespartler til sortimentet i AO.
   

  Murerværktøj

  Sydvesta sortimentet af murerværktøj er bredt og omfatter bl.a. pudsebrædder, fliseklippere, pudseskum, flisebaljer, fliseskærere, svampe og meget mere. Værktøjet er alt sammen beregnet til professionelt murerarbejde.

   

  Varer sidevis

  Varer sidevis