Produktsortiment

Producenter

Underkategorier

 • Atika
  ATIKA Sydvesta er leverandør af ATIKA blandemaskiner, der er de mest solgte blandemaskiner i Danmark. Blandemaskinerne er af utrolig høj kvalitet med lang levetid, og de er yderst effektive med ekstra-forstærket stel, kraftig motor og et slagfast motorhus. Og meget andet. ATIKA blandemaskiner er desuden meget støjsvage. ATIKA er en tysk virksomhed med sans for brugervenlighed og kvalitet, og samtlige produkter er fremstillet i højeste kvalitet. Blandemaskinerne har derfor også en lang levetid og høj anvendelighed. Blandemaskiner Blandemaskinerne fra ATIKA kommer i flere forskellige størrelser og til flere forskellige typer opgaver. ATIKA 145 Profi henvender sig eksempelvis til mindre opgaver og landmænd, mens ATIKA 185 Focus er velegnet til det hårde arbejde og de store opgaver på byggepladsen. Der er dels forskel på, hvor mange liter de forskellige modeller kan rumme, dels på kapaciteten af motoren. Fælles for alle ATIKA modellerne er dog, at de er af høj kvalitet og har en lang levetid.  
 • Alterna
  Alterna
 • Brenner radiator
 • Børma
  Børma Armaturer i høj kvalitet og smukt, tidssvarende, funktionelt design – det er omdrejningspunktet for den traditionsrige, danske producent Børma. Rødderne til armaturernes design findes i den danske designarv, og produkterne bliver både udviklet og forfinet, så de ikke bare bliver gode, men helt perfekte. Børma fremstiller armaturer, der dækker markedet bredt – der er armaturer til priser, der kan betales af de fleste, en ’mellemkategori’, og så er der de eksklusive designprodukter, der hører til blandt eliten af armaturer. Alle produkter, uanset pris, er imidlertid af den kendte, høje Børma-kvalitet. Børma, der tidligere gik under navnet Ideal Standard Scandinavia A/S, har fremstillet armaturer i mere end 150 år. Det hele begyndte i 1845 med virksomheden Chr. Nielsen A/S, der senere blev til Børresens Metalvarefabrik A/S. I 1977 fusionerede forskellige kræfter og blev til virksomheden Børma A/S. Børma er en både national og international anerkendt producent af armaturer, ikke mindst på grund af det ypperlige design, den høje kvalitet og de stolte håndværkstraditioner. Det gælder både håndvaskarmaturer, brusearmaturer og køkkenarmaturer.
 • Brøste
  Brøste
 • Bjørn hammer
  Bjørn hammer  Da Bjørn Hammer for mere en 50 år startede sin virksomhed, var det med base i en kælder på Amager, hvorfra han solgte sine sikkerhedsventiler.Der er sket meget siden da: I 1974 overtog Leif Oldenburg virksomheden og flyttede samtidig til Kirke Stillinge ved Slagelse, hvorfra virksomheden nu er leverandør til og problemløser for VVS grossisterne i Danmark. Idag har vi både egenproduktion - såvel som import af diverse VVS-produkter. Og mon ikke de gode produkterne, den hurtige leverance og ikke mindst medarbejdernes jordnære og imødekommende væsen ligger til grund for virksomhedens succes?
 • Cassøe
  Cassøe Når det gælder køkkenarmaturer og badeværelsesudstyr, er Cassøe blandt Danmarks førende. Sortimentet er bredt og består udelukkende af højkvalitetsprodukter fra nogle af verdens mest kendte og anerkendte leverandører. Virksomheden har mere end 15 år på bagen, og derfor er der en solid baggrund for og erfaring med salg af godt design. Historien begyndte i slutningen af 1990’erne, hvor Peter Cassøe Dalsgaard grundlagde virksomheden. 10 år senere blev Michael Cassøe direktør og overtog virksomheden som led i et generationsskifte. Cassøes mission er at markedsføre og levere designede kvalitetsprodukter med kunden i fokus. Innovation er et af de nøgleord, der kendetegner virksomheden, og på denne baggrund er Cassøe vokset gennem årene, så virksomheden i dag fører så godt som alt til badeværelset og det meste, når det gælder køkkenarmaturer. Nogle af de produkter fra Cassøe, du finder her hos AO, er brusenicher og badeværelsestilbehør som fx håndvaske, spejle, belysning, spejllamper, håndklæderadiatorer, sæbedispensere, care-produkter, designvandlåse, kosmetikspejle og meget mere.  Brusenicher Når det gælder brusenicher og afskærmning til bruseren, findes der ikke mange, der kan overgå Cassøe. Overordnet fører virksomheden to serier – Aqualux og Duscholux. Uanset om du mangler en hel brusekabine eller blot en glasvæg eller sågar et hjørne, kan du få det her. Og fælles for alle produkterne er den høje kvalitet; både hvad angår materialevalg og design. Skal badeværelset ose af eksklusivitet og elegance, er det værd at gå efter en Cassøe-bruseniche. Badeværelsestilbehør Et badeværelse er aldrig helt færdigt, før det er blevet gjort personligt med tilbehør. Cassøe tilbyder tilbehør til badeværelset fra mange af de store leverandører – lige fra brusesæt og spejle til toiletbørsteholdere og klikventiler. Alt, hvad der er brug for for at give det sidste touch, finder du her.      
 • Damixa
  Damixa Damixa er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense. Den blev etableret i 1932 og var dengang en del af Smidt & Co., der fremstillede motorcykelreservedele. Man skulle ikke umiddelbart tro, at en virksomhed med en baggrund i motorcykelindustrien kunne producere så enkle og stilrene produkter til køkken og badeværelse, som det er tilfældet, men ikke desto mindre er det det, Damixa gør. I 1966 introducerede virksomheden som den første i hele Europa det i dag så populære et-grebs armatur – en kæmpe landevinding for hele branchen. Damixa voksede sig ikke bare stor, men kæmpestor, gennem 1970’erne og 80’erne, og da al fokus ligger på udvikling, er det Damixa, der først introducerer den fastspændingsmøtrik, der i dag bliver brugt som standardfitting på armaturer i hele verden. Den har form som en hestesko og blev en øjeblikkelig succes. Virksomheden lancerede også andre spændende og innovative ting, herunder temperaturindikator på et-grebs armaturer og X-Change™-system, der gør det muligt at skifte armatur selv på meget kort tid. I 2014 blev Damixa opkøbt af svenske Ostnor, og dermed er virksomheden et led i kæden hos Nordeuropas største producent af vandhaner, sammen med FM Mattsson og Mora. Damixa mener, at godt design er design, der giver mening, og virksomheden er med til at opretholde filosofien bag dansk design: det enkle og ligetil, både når det gælder linjer og materialer. Dertil kommer fejlfrit håndværk og form i sammenhold med funktion. Damixas produkter er dansk design, når det er bedst. I en holdbar kvalitet med høj brugervenlighed. Og det er ikke bare Damixa selv, der siger det – virksomheden har bl.a. fået en Red Dot Design Award og øvrige designpriser.
 • Dansani
  Dansani Dansani er specialister inden for badeværelsesindretning. Dansani har eksisteret siden 1983 og har derfor lang erfaring i at udvikle, producere og levere lige præcis den type interiør til badeværelset, der gør, at opholdet på badeværelset bliver en luksus. Hos Dansani tænker de over hvert eneste trin inden for såvel design og produktion som salg og markedsføring. Og derfor er det heller ikke tilfældigt, at Dansani er en af verdens bedste leverandører inden for kvalitetsmøbler til badeværelset, som kan være med til at fuldende et badeværelse. Dansani har datterselskaber og synlig tilstedeværelse i mere end 20 lande, men har hovedsæde i Syddanmark. Her arbejder mere end 200 dedikerede fagfolk med at skabe Dansani kvalitetsprodukter til badeværelser i hele Europa.Dansani bruseløsninger Dansani bruseløsninger fås i flere forskellige varianter, alt efter budget og plads i badeværelset. Gå efter Dansani AIR-serien, hvis du er til et vægtløst udtryk, eller Dansani Match serien hvis du har fokus på funktionalitet og kvalitet til fornuftige priser. Alle bruseafskærmninger fra Dansani har som standard en særlig coating indvendigt (EasyCare), hvilket gør den nem at rengøre, eftersom kalk og snavs ikke så nemt kan sætte sig fast. Coatingen er naturligvis miljøvenlig.Så blandt Dansani produkterne er der stor mulighed for at finde en bruseløsning til lige dit projekt, så du med Dansani produkterne kan skabe et kvalitetsbadeværelse. Dansani baderumsmøbler
 • Duravit
  Duravit Duravit er en verdensomspændende virksomhed, som har eksisteret lige siden 1817, hvor Georg Friedrich Horn byggede en fabrik. Han ville producere kaffestel, og det gjorde han – og hans medarbejdere – helt indtil 1956, hvor produktionen af kaffestel blev indstillet, og maskinellet i stedet blev brugt til at producere porcelæn. Samtidig fik virksomheden det navn, vi kender i dag: Duravit. I dag producerer Duravit hovedsageligt sanitet, møbler til badeværelset, badekar, spa-kar, wellness-produkter og SensoWash – produkter, som den lange erfaring med porcelænsarbejde og konstant udvikling og nytænkning har forfinet og gjort til den internationale succes, virksomheden er i dag. Duravit har mere end 10 fabrikker og beskæftiger over 5.000 medarbejdere verden over. Virksomheden samarbejder med kendte og førende designere som Philippe Starck, Sieger Design, Phoenix Design og mange flere, hvilket gør produktrækken mere alsidig og appellerende til flere. Som en af de eneste sanitetsproducenter tilbyder Duravit hele serier inden for baderum. Det betyder, at både vask, bademøbel og toilet kan være fra den samme serie, hvis du gerne vil have det. Og endda også samme serie som badekarret, hvis du har – eller ønsker dig – sådan et.. Toiletter Duravit-toiletter er meget langt fra det almindelige toilet, vi alle kender. Det er snarere små kunstværker, der er designet til at passe til enhver stilart og smag. Vælg mellem væghængte eller traditionelle toiletter, og/eller toiletter i 30’ernes art deco-stil, mere moderne linjer eller kubistisk modernisme. Der er noget for alle, og selv om udseendet er forskelligt, er funktionaliteten, komforten og kvaliteten fælles for dem alle: Den er helt i top!  Håndvaske Uanset om badeværelset er småt eller stor eller moderne eller gammeldags, har Duravit en håndvask, der vil passe perfekt derinde. Lige som med toiletterne har Duravit håndvaske i flere forskellige serier og stilarter, så det er muligt at få sanitet, der passer sammen. Det giver et roligt og stringent design i et rum, der ellers nemt bliver overset rent æstetisk i boligen. Bad og wellness Luk øjnene, læn dig tilbage, og lad dig glide ned i det varme vand – et bade- eller spa-kar fra Duravit er den rene lise efter en lang arbejdsdag, eller bare når du trænger til at forkæle dig selv. Der findes mange forskellige modeller med flere forskellige funktioner; alle sammen giver dog garanteret velvære!    
 • D-line
  D-line
 • Danfoss
  Danfoss Danfoss er en dansk succeshistorie, der tog sin begyndelse i udkanten af Nordborg på Als i 1933. Ingeniør Mads Clausen etablerede Danfoss på sine forældres gård, og allerede to år senere byggede han en barak i haven og ansatte de første medarbejdere. I 1939 begyndte eksporteventyret til øvrige lande i Europa, og inden længe blev Danfoss produktsortimentet udvidet fra kun at omfatte ventiler til køleanlæg til også at omfatte termostater og andre grene af kølemaskineindustrien. Siden er det gået støt fremad, og i dag er Danfoss A/S en international koncern, der er førende på indtil flere punkter, herunder forskning, produktion og udvikling af komponenter (både elektroniske og mekaniske) og hele systemløsninger. Et af de produkter, virksomheden er mest kendt for, er varmereguleringstermostater, men Danfoss fremstiller også meget andet indenfor temaerne energi, klima, fødevarer og infrastruktur - bl.a. produkter til brug i sol- og vindenergi, fjernvarme og -køling, ventiler mv. Globalt beskæftiger Danfoss omkring 24.000 mennesker, men til trods for, at virksomheden er verdenskendt og har afdelinger i det meste af verden, ligger hovedsædet stadig på Als – nærmere betegnet i Nordborg, hvor det hele begyndte. Danfoss er en familievirksomhed, der er ejet af fonden Bitten og Mads Clausens Fond. Samtlige produkter, der udvikles og produceres af Danfoss, er gennemtestede og i endog særdeles høj kvalitet. Danfoss har desuden specialiseret sig i rådgivning og stræber efter konstant at have den nyeste viden inden for alle områder – på den måde bliver det nemmere at holde det, de lover (og mere til), hvilket er koncernens mantra. Danfoss ventiler Uanset om du skal bruge termostatiske ventiler, magnetventiler, vandventiler, sikkerhedsventiler, motorventiler, kugleventiler eller en hvilken som helst øvrig slags ventiler, så er Danfoss leveringsdygtig. Samtlige ventiler fra Danfoss er fremstillet af kvalitetsmaterialer, er nemme at betjene og holder i mange år. Og det er også muligt at få tilbehør til de forskellige Danfoss ventiler.  Danfoss termostater Danfoss termostater – eller følerelementer – kan tilpasses ethvert anlæg. Samtidig er Danfoss også leveringsdygtig i tilbehør og supplementsprodukter. Der findes flere termostatløsninger, herunder living by Danfoss, der er en serie moderne, intelligente termostater, der er med til at sikre en optimal styring af varmen og en øget komfort. Og en reduceret energiregning, ikke mindst. Samtidig med, at den er elegant, sørger den også for den perfekte temperatur, både om dagen og om natten. Derudover findes i Danfoss sortimentet RA 2000-produktprogrammet, der er solide følere til alle typer radiatorer. Vil du hellere have et high-end designprodukt er living designs RAX-termostat formentlig noget for dig. Derudover findes yderligere Danfoss termostater – alle i høj kvalitet og med god funktionalitet. Radiatortilbehør Selv den bedste radiator kan have behov for tilbehør og/eller supplerende produkter fra tid til anden. Danfoss er leveringsdygtig i de fleste former for tilbehør, bl.a. returkoblinger, klemringsfittings, elektriske termoaktuatorer og overstrømningsregulatorer. Alt med lang holdbarhed og funktionelle egenskaber, som andre produkter fra Danfoss.  Danfoss gulvvarme Også når det gælder gulvvarme, er Danfoss leveringsdygtig. Danfoss har et stort produktprogram inden for området, hvor samtlige varenumre sikrer den optimale temperaturregulering – og dermed det perfekte indeklima – og dermed fornuftige energibesparelser. Danfoss produktprogrammet er baseret på hhv. trådløs regulering og selvvirkende regulatorer.                       
 • Fm mattsson
  FM Mattsson  Det professionelle valg Høj kvalitet og innovativ teknik. Det er essensen af FM Mattssons armaturer og termostater, og derfor er FM Mattsson det foretrukne valg for VVS'eren og installatøren. FM Mattsson var først på markedet med keramisk tætning og frostsikre udendørshaner. Vi er også alene om at tilbyde produkter med trykstødsregulering samt tryk- og temperaturstyring. FM Mattsson er også det oplagte valg til bygherrer og boligselskaber, der vil skåne miljøet og spare på energien. Hvert eneste FM Mattsson-produkt er udviklet med fokus på at spare vand og energi, og vi har en miljøbevidst tilgang til alt, hvad vi gør som virksomhed. Vi er vant til miljøcertificeringer, og energibesparelser på mere end 30 procent er helt normalt for kunder, der vælger FM Mattsson. I mange tilfælde hjælper vores armaturer endda med at reducere energiforbruget til opvarmning af vand med helt op til 50 eller 60 procent. Derfor er armaturer fra FM Mattsson energigodkendt af flere danske energiselskaber, som kan yde energitilskud til vores produkter. FM Mattsson er Sveriges største producent og leverandør af armaturer og termostater og en del af svenske koncern FM Mattsson Mora Group. FM Mattsson Mora Group udvikler, producerer og sælger armaturer og termostater under tre stærke varemærker: FM Mattsson, Mora og Damixa. Gruppen havde i 2015 cirka 550 medarbejdere og omsatte for mere end 1,1 mia. SEK.
 • Grohe
  GROHE Badeværelset er i løbet af de seneste år gået fra ’bare’ at være et sted, hvor man bader og forretter sin nødtørft, til at være et sted for både afslapning og nydelse. Med relativt få og enkle midler er det muligt at lave en decideret afslapningszone i hjemmet, og GROHE kvalitetsprodukter som fx brusere og tilbehør er et godt udgangspunkt for drømmebadeværelset. GROHE er ikke blot godt design – det er også overlegen teknologi, der kan løfte badeværelset til et helt nyt niveau. GROHE spænder bredt over produkter som bruseløsninger, køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, indbygningscisterner, badeværelsestilbehør og betjeningsplader, og tilsammen er det muligt at få et gennemført design på badeværelset sammenholdt med de vand-, energi- og ressourcebesparende tiltag. Køkkenarmaturer Hos GROHE er der mulighed for at få et prisbelønnet køkkenarmatur i høj kvalitet, designet ud fra dine dagligdags behov. Armaturerne er udstyret med den nyeste teknologi, og holdbarheden er høj – et køkkenarmatur bliver nemlig sædvanligvis brugt flittigt, og det skal naturligvis kunne lade sig gøre. Armaturerne fås med både enkelt og dobbeltgreb, med forskellige udløbshøjder og med eller uden udtrækkelige brusere. Håndvaskarmaturer GROHEs badeværelsesarmaturer er ikke blot smukt (og prisbelønnet) design – det er også førsteklasses kvalitet og ny og innovativ teknologi. Produktsortimentet spænder bredt, og der er noget for enhver smag. Temperaturstyringen er præcis, og betjeningen er smidig – uanset om der er tale om et- eller togrebsarmaturer.  Bruseløsninger Pålideligt og højtydende – det er en GROHE-bruseløsning i en nøddeskal. Der er ikke gået på kompromis med noget; hverken kvalitet, design eller teknologi, og der er en reel chance for at få det perfekte brusebad. Hver gang. Ikke mindst fordi en særlig teknologi gør det muligt at fordele vandet mellem de enkelte dyser helt ensartet, at brusearmen fås i forskellige længder, og at det er muligt at vælge mellem termostat eller diverter. Flere af bruseløsningerne har desuden en miljøknap, så vandgennemstrømingen bliver reduceret med op til 50 %. Indbygningscisterner GROHE udvikler og producerer mange forskellige typer cisterner, aktiveringsplader og skylleventiler. Ud over at give badeværelset et stilrent design sparer produkterne også på vandet, og de mange forskellige materialer og udførelser gør det muligt at lege med design og look. Der er desuden også tænkt på at integrere dæmpende rørunderstøtninger, hvilket gør indbygningscisternerne meget lydsvage.             
 • Grundfos
  Grundfos I 1945 Grundlagde Poul Due Jensen Bjerringbro Pressestøberi og Maskinfabrik, som i 1967 skiftede navn til Grundfos. Hovedsædet er fortsat placeret i Bjerringbro, hvor der er beskæftiget ca. 4500 medarbejdere. På verdensplan arbejder der dog flere end 17.000 medarbejdere fordelt på 55 lande med over 80 selskaber. Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder, er Grundfos-koncernen en af verdens førende pumpeproducenter og desuden verdens største producent af cirkulationspumper med en markedsandel på omkring 50 %. Som international spiller lægger virksomheden vægt på konstant at udvikle pumpeløsninger og værktøjer, der bidrager til energibesparelser i alle brancher - uanset om der er tale om pumpeinstallationer over eller under jorden. Grundfos har en desuden klar målsætning om at udvikle bæredygtige løsninger, der kan medvirke til at løse nogle af de afgørende energi- og klimaudfordringer, verden står overfor. Samtidig er det vigtigt, at løsningerne fortsat giver både kunder og slutbrugere den bedst mulige driftsøkonomi, kvalitet, pålidelighed og funktionalitet. Pumper findes overalt, hvor væske skal cirkuleres, renses eller bortledes, og de rummer derfor nogle af de største muligheder for energibesparelser: En analyse viser, at 10 % af verdens samlede elforbrug alene bruges på at holde pumper kørende. Samlet set er pumper derfor ansvarlige for enorme udledninger af CO2. De fleste installerede pumper er imidlertid overdimensionerede i forhold til den opgave, de skal udføre, og bruger ofte 60 % mere energi end nødvendigt. Grundfos fokuserer derfor konstant på at udvikle pumpeløsninger med højere energieffektivitet. Grundfos-koncernens selvstændige salgsselskab i Danmark hedder Grundfos DK A/S. Salgsselskabet beskæftiger ca. 135 medarbejdere, der sælger og servicerer pumpeløsninger til brug i både en- og tofamiliehuse, kommercielle bygninger, industri, vandforsyning og spildevand. Derudover sælger virksomheden også norm- og dykmotorer samt avancerede styringer. Kig dig omkring i vores webshop her på AO.dk, eller besøg en af vores 51 håndværkerbutikker, der er placeret over hele landet.  VA Grundfos er meget mere end rent vand. Et støt stigende sortiment af pumper, styringer og pumpebrønde til spildevand og regnvand har sikret Grundfos en stærk position på spildevandsmarkedet. Pumper og styring Grundfos spildevandspumper og tilhørende styringer består af produkter og komponenter, der alle er ekstremt holdbare og robuste. Alt efter pumpetype kan der vælges forskellige flowområder, forskellige størrelser pumpehoveder, diverse højtryksegenskaber og andre variabler. Grundfos har bl.a. kælder- og lænsepumper samt pumpebrønde og styringer til spildevand og regnvand. Pumpebrønde Grundfos har en stærk produktportefølje inden for området pumpebrønde – lige fra små, rotationsstøbte pumpebrønde til de individuelt tilpassede; fra små drænbrønde til større kloakbrønde. Mange af Grundfos’ pumpebrønde leveres færdigmonterede med både indvendig rørføring, ventiler (kontra og afspærring), pumpe, dæksel og niveaustyring – lige til at tage i brug og nemme at betjene. VVS Grundfos’ pumper til private hjem er perfekte til en- og tofamiliehuse, hvor de helt bogstaveligt bruges fra kælder til kvist. Grundfos tilbyder kvalitetsløsninger til såvel opvarmning som vandforsyning og spildevandshåndtering – og dermed alle typer pumpeløsninger til en vvs’er. Pumper Med et konstant fokus på udvikling af energieffektivitet, betjeningsvenlighed og kvalitet er flere af Grundfos’ pumper nogle af Europas mest solgte. Produktsortimentet er omfattende og sikrer, at der med garanti er en løsning, der passer til dit behov og projekt. Med en kombination af overkommelige priser og energieffektive løsninger med højt besparelsespotentiale, er det meget rentabelt at investere i Grundfos-løsninger.  
 • Gustavsberg
  Gustavsberg Hos Gustavsberg produceres der produkter til badeværelset – lige fra moderne og stilrent til klassisk med flere detaljer. Der er produkter til både det store og det lille badeværelse, til den sprælske eller den afdæmpede stil, til private hjem og offentlige virksomheder. Og meget mere. Kort sagt, så er der noget for enhver smag. Samtlige Gustavsberg-produkter er af høj kvalitet, og der er blevet kælet for designet. Holdbarheden er i top, så produkterne kan holde sig pæne i mange år fremover. Dertil kommer, at miljøet også bliver vægtet højt i produkterne, hvorfor produkterne sparer både energi, vand og penge. Gustavsberg er et helejet datterselskab til tyske Villeroy & Boch, og virksomhedens fulde navn er Villeroy & Boch Gustavsberg. Virksomheden ligger i Sverige, umiddelbart lige uden for Stockholm, og der er i alt to produktionsanlæg i Sverige. Et i Vårgårda og et i – nok så oplagt – Gustavsberg. Som en del af Villeroy & Boch er Gustavsberg en del af en af Europas førende leverandører inden for totalløsninger til badeværelset. Virksomheden Gustavsberg har eksisteret siden 1825 og har positioneret sig som et af Sveriges førende brands inden for badeværelser. Sanitet Et toilet er et af de møbler i hjemmet, der bliver brugt om ikke mest, så i hvert fald meget, så hvorfor ikke gøre lidt ud af udseendet på det? Hos Gustavsberg tror man på, at toilettet både skal være pænt at se på, behageligt at bruge og – ikke mindst – hygiejnisk. Der er flere forskellige typer toiletter at vælge imellem, både væghængte og gulvstående - samt ikke mindst toiletsæder - og de opfylder alle ovennævnte kriterier. Hos Gustavsberg er der nemlig tænkt over tingene, og der skal være noget for enhver smag. Møbler Gustavsbergs baderumsmøbler er designet på en måde, så de giver flere valgmuligheder. De kan sættes sammen efter ønske og er alle fremstillet, så de kan holde til at opholde sig i et varmt og fugtigt badeværelse, år efter år, uden at bære præg af det. Designet er stringent og moderne – og naturligvis i den kendte, høje Gustavsberg-kvalitet.Armaturer Et Gustavsberg-armatur er ikke bare et almindeligt blandingsbatteri – det er et gennemdesignet produkt, der, uanset type, indeholder vandbesparende teknik. Det hjælper miljøet og giver dig flere penge mellem hænderne. Kvaliteten og designet er naturligvis i top - både på brusearmaturer og håndvaskarmaturer- nøjagtigt som på alle Gustavsbergs øvrige produkter.
 • Hansgrohe
  Hansgrohe Virksomheden Hansgrohe er om nogen kendt for sine originale og strømlinede designprodukter til bad såvel som køkkenet. Kvaliteten er ubestridelig høj, og produkterne tilføjer stil og elegance til ethvert hjem. Hans Grohe selv blev født for mere end 100 år siden (1871-1955) og kan bedst beskrives som en innovativ opfinder. I 1899 etablerede han en virksomhed, som pressede metal, og få år senere kastede han sig over sanitet – primært pga. en fascination for vand. Dengang var badeværelser i hjemmet ikke så almindeligt, som det er i dag, men ikke desto mindre specialiserede Hans Grohe sig i brusere. Resten er mere eller mindre historie – det blev mere og mere almindeligt med badeværelser (med brus) i selv de mest almindelige hjem, og virksomheden Hansgrohe voksede sig hurtigt stor. I dag er virksomheden en verdensomspændende producent af kvalitetsprodukter i ypperligt design til bad og køkken. Der er tænkt over alt ned til den mindste detalje, og alle produkter har fokus på miljørigtighed og det at tage ansvar i forhold til naturens ressourcer. Faktisk kan man sige, at Hansgrohe er en pionér i branchen og de mere end 150 forskellige designpriser taler sit eget tydelige sprog. Virksomheden fører to mærker, der begge er stilsikre og åbner op for et bredt sortiment af alt lige fra luksusbrusere til køkkenarmaturer. Hansgrohe har datterselskaber i det meste af verden. Det danske hovedkontor ligger i Hasselager syd for Aarhus. I Hansgrohe Designcenter er der mulighed for at se de innovative produkter til det moderne, stilbevidste badeværelse, som virksomheden står bag. Køkkenarmaturer Hansgrohes køkkenarmaturer er i en klasse for sig. Design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed – og byder endda på bruseglæde for frugt og grøntsager også! Der er fem års garanti på alle produkter fra Hansgrohe – kvalitet, der holder sig pæn meget længere. Håndvaskarmaturer Uanset hvad ønskerne til et nyt håndvaskarmatur er, kan man med garanti finde det blandt mærkerne Hansgrohe og Axor. Design i verdensklasse, høj kvalitet og en garanti på fem år – og en stil, der holder meget længere. Uanset budgettet, er der også noget, der passer til budgettet for dit projekt, og badeværelset vil helt sikkert takke dig og din kunde.
 • Intra juvel
  Juvel Har man sagt Juvel, bliver man næsten også nødt til at sige køkkenvaske. Gennem mange år har Juvel været blandt en af danskernes foretrukne leverandører af køkkenvaske i rustfrit stål. Kvaliteten er høj, og virksomheden er synonym med lang holdbarhed, godt design og fuld funktionalitet. Man går aldrig galt i byen med en vask fra Juvel. Men Juvel – eller Intra, som virksomheden hedder i dag efter opkøbet af norske Intra i 1988 (og senere hen også Teka) – fremstiller ikke kun køkkenvaske. Virksomheden har også et stort sortiment af santitet; ligeledes i rustfrit stål. Det er særligt det offentlige rum, der nyder godt af Juvels sanitetsprodukter, så der opnås høj hygiejne samtidig med, at designet er elegant, stilrent og let genkendeligt. For ikke at tale om vandalsikret, for når man er sanitet i det offentlige rum, må man stå model til lidt af hvert. Intra, der i dag er i spidsen for Juvel-varemærket, blev grundlagt i 1946 af Konrad Lassen. Dengang hed virksomheden Tapas Fabrikker A/S, givetvis fordi Konrad Lassen kortvarigt producerede tapet. Tapeteventyret stoppede dog hurtigt pga. manglen på penge til de rette maskiner, så derefter gik hr. Lassen nye veje – til en svensk producent af vaske og øvrige artikler af rustfrit stål. I 1947 ændrede Tapas Fabrikker A/S navn til Byggeartikler A/S. Fra først af have solgt byggevarer, udvidede virksomheden med den svenske producents stålvarer, og i 1976 blev navnet Intra introduceret. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der over en kort periode ekspanderede kraftigt, bl.a. ved opkøbet af svenske Gustavsberg og danske Frederiksberg Metalvarefabrik, som var den, der fremstillede de kendte Juvel-vaske. Intra har i dag sin fabrik i Malvik i Norge, samt en afdeling i hhv. Polen og Tyskland og blev i 2007 en del af den internationale industrikoncern, Teka Industrial, der driver forretning i 125 lande.  Køkkenvaske Førsteklasses designprodukter i rustfrit stål. Det er Intra kendt som leverandør af, og det er lige netop, hvad Juvel-køkkenvaske er. For køkkenvasken er ikke en hvilken som helst vask. Det er en vask, der definerer køkkenet; et rum, som vi nordboere er glade for at opholde os i. Både før, under og efter madlavningen. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan køkkenet – eller vasken – ser ud, og det er her Juvels innovative design og høje kvalitet kommer ind i billedet – for ikke at tale om praktik, hygiejne og funktionalitet.  Sanitetsprodukter Som nævnt ovenfor har Intra mange års erfaring i at fremstille sanitetsprodukter i rustfrit stål til det offentlige rum. Vandalsikrede sanitetsprodukter, oven i købet. Inden for denne type produkter har Intra Juvel tre serier, nemlig Milinox, Icon og Easy, der ligger i hvert sit prisleje. Herudover producerer virksomheden også urinaler, stålhåndvaske, rengøringsvaske, vaskekar, mv., og i løbet af de seneste år er sortimentet blevet udvidet med produkter som toiletter, grebbars, mv. efter opkøbet af Teka Industrial. Intra Juvél, Juvél A/S    
 • KWC
  KWC
 • Lambi
  Lambi
 • MA
  MA
 • Milton Megatherm
  Milton Megatherm I 2012 blev Milton A/S og Megatherm Energi A/S fusioneret og er i dag ét firma, nemlig Milton Megatherm. Virksomheden er beliggende i Glostrup og beskæftiger sig med stabil, økonomisk og miljørigtig opvarmning – uanset hvad varmekilden er. Milton Megatherm samarbejder med førende VVS-installatører i Danmark, så du er sikret den helt rigtige rådgivning, når det gælder varmeløsninger. Både til den mindre villa og til store industri- og boligkomplekser. Milton Megatherm leverer og udvikler produkter i mange forskellige afskygninger, herunder gaskedler, gulvvarme, oliekedler, varmecentraler, ventilatorer, trykekspansionsbeholdere og konvektorer. Og mange flere. Fælles for alle produkterne er, at de er i særdeles høj kvalitet, udnytter varmen til fulde og er samtidig yderst miljøvenlige. Gas Milton Megatherm står bestemt ikke tilbage for konkurrenterne, når det gælder gas som varmekilde. Tværtimod. Sortimentet består af hhv. gaskedler (bl.a. HighLine, TopLine og De Dietrich), gasradiatorer og gasbrændere, så der er nok at vælge imellem. Vælg mellem gas-varmekilder til privat brug eller til industri- og/eller boligkomplekser. Arimex Milton Megatherm forhandler og distribuerer rør og fittings, varmeprodukter, sanitet og tilbehør, samt produkter til offentlige bade og brusere fra Arimex. Alle produkterne er af høj kvalitet og anvendelighed og lever derfor de op til de høje krav Milton Megatherm stiller til kvalitet. Gulvvarme Gulvvarme er ikke bare gulvvarme. Det ved man hos Milton Megatherm, som har hele ni forskellige gulvvarmerelaterede produkter i sin portefølje. Herunder bl.a. trådløs gulvvarme, manuel gulvvarme, trådført gulvvarme og varmemåtter. Bare for at nævne nogle enkelte af Milton Megatherm gulvvarmeprodukterne.  Milton Megatherm leverer også lavtemperatur-radiatorer og strålevarme til AO. Så står du og skal bruge sådan et produkt fra Milton Megatherm, så kontakt vores kompetencecenter på kompetencecenter@ao.dk, så får de det Milton Megatherm produkt hjem til dig, som du skal bruge til din opgave. Milton Megatherm A/S      
 • Mora
  Mora Æstetik, innovation og energibesparelse er i Moras DNA. På vores 30.000 kvadratmeter store fabrik i Mora ved Siljan-søen i hjertet af Sverige udvikler og producerer vi nogle af Skandinaviens førende armaturer - fra første sandkorn til det færdige, forkromede armatur. Når du vælger armaturer fra Mora til dit næste projekt, får du ikke bare skandinavisk design i topklasse. Du får også innovative armaturer, som vores ingeniører har udviklet til perfektion med knivskarpt fokus på kvalitet, funktionalitet, komfort og energibesparelser. Armaturer fra Mora er det oplagte valg til bygherrer med et grønt mindset og krav til miljøcertificeringer. Energibesparelser på mere end 30 procent er helt normale, og i mange tilfælde hjælper Mora-armaturer med at reducere energiforbruget til opvarmning af vand med helt op til 50 eller 60 procent. Derfor er Mora-armaturer energigodkendt af flere danske energiselskaber, som kan yde energitilskud til vores produkter.
 • Nova2
  Nova2
 • Oras
  Oras Oras er en af Skandinaviens førende producenter af armaturer og har været i branchen siden 1945. Virksomheden har gjort sig særligt positivt bemærket inden for elektroniske og berøringsfri armaturer – faktisk er der ingen i hele Europa, der er bedre til det end Oras. Samtlige armaturer fra Oras er i højeste kvalitet og forener både funktion og design. Det verdenskendte designhus, Alessi, har fremstillet en serie armaturer til Oras, der både er til køkken og bad, og som altid, når det gælder Alessi, er designet både moderne og stilfuldt, mens funktionaliteten er i top. Også virksomhedens øvrige armaturer er designrigtige og funktionelle og kan bruges til ethvert formål. Fælles for alle armaturer i sortimentet er, at de er produceret i Europa med stor hensyntagen til miljøet – uanset om det er armaturer til køkkenet, håndvaskarmaturer, brusertermostater eller bruserarmaturer. Armaturer Oras er indbegrebet af armaturer, der forener både funktionalitet og design. Virksomheden producerer og forhandler alt lige fra etgrebs-armaturer til elektroniske af slagsen – og både køkkenarmaturer såvel som håndvaskarmaturer. Kvaliteten er i top, og prisen er fornuftig, og så er alle armaturer designet til at passe perfekt til det moderne hjem med sans for detaljen. Køkken Uanset om du foretrækker et klassisk køkkenbatteri, eller et mere ’utraditionelt’ valg, er Oras virksomheden, der kan matche dine ønsker. Berøringsfrit, med eller uden svingtud, med eller uden vandvarmer, etgrebs-armatur eller noget helt andet – Oras har det hele; i smukt design og høj kvalitet. Håndvask Uanset om stilen i badeværelset er moderne, nostalgisk eller minimalistisk, så er der et armatur fra Oras, der passer til. Vælg mellem berøringsfri armaturer eller armaturer med et greb. Kvaliteten er i top, og designet er gennemtænkt ned til mindste detalje.
 • Pedrollo
  Pedrollo
 • Pressalit
  Pressalit Pressalit – eller Pressalit Seats, der er virksomhedens fulde navn – blev grundlagt i 1954. Virksomheden er specialiseret i toiletsæder fremstillet i hærdeplast og har sin egen fabrik, der er beliggende i Ry i Jylland. Toiletsæderne er kendt over hele verden, og eksportandelen ligger på knap 80 %. Pressalit udvikler og producerer mange forskellige toiletsæder, der alle har det til fælles, at de har 10 års garanti og sælges gennem grossister og installatører direkte til projektmarkedet. Dertil kommer den høje kvalitet og det enkle, funktionelle og æstetiske design. Gennem tiden har flere kendte designere arbejdet for Pressalit, herunder Knud Holscher og den hollandske designduo Scholten & Baijings. Toiletsæder Der er ikke mange sæder, der bliver brugt lige så flittigt som et toiletsæde, og det stiller store krav til kvalitet, udseende og funktionalitet. Pressalit-toiletsæder har det hele, og holdbarheden er legendarisk. Derudover har mange af sæderne ekstra, praktiske funktioner, der gør hverdagen og dens toiletbesøg både nemmere, hurtigere og mere hygiejniske.
 • Quooker
  Vores historie Fra en brilliant idé til international succes. Henri Peteri og sønnerne Niels og Walters iværksætterhistorie, er både sjov og spændende.OM QUOOKERQuooker bv Peteri BV, producenten af Quooker, har hovedkvarter i Ridderkerk i Holland. Her arbejder dagligt mere end firs mennesker med udvikling, produktion og marketing af Quooker. Desuden har Quooker filialer i Belgien, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Norge, England, Sverige og Schweiz. Mere om Quooker  QUOOKER 25 ÅR   
 • Randi
  Randi
 • Staring
  STARING STARING MASKINFABRIK A/S fremstiller professionelt grej til den kræsne bruger. Virksomheden er dansk og har eksisteret siden 1962; siden 1986 har den været en del af Stiholt Koncernen. STARING er eksperter inden for maskiner og udstyr til bygge- og anlægsbranchen. Produktsortimentet spænder bredt og omfatter både egne produkter og produkter, som STARING er eneforhandler af. Mere specifikt drejer produkterne sig om entreprenørpumper, affugtere, tvangsblandere, ventilation, mv. STARINGs lange erfaring på markedet gør, at værktøjet og de øvrige produkter til fulde lever op til de krav, der måtte være til det, og virksomheden er desuden i stand til at løse større, individuelle opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen; både, hvad angår blandeteknik, affugtere, pumper, mv. Der er mange gode grunde til at vælge produkter fra STARING, når du er på udkig efter nyt udstyr – nogle af de vigtigste er virksomhedens lange erfaring (mere end 50 år i branchen), et bredt produktprogram og glimrende rådgivning. Entreprenørpumper STARING leverer pumper fra henholdsvis Tsurumi og Pedrollo – nogle af de stærkeste og mest driftssikre entreprenørpumper på markedet. Pumperne er ikke så store, men til gengæld er de regulære arbejdsheste, der kan holde til det hele og mere til. Vi har flere forskellige modeller, så find den med de specifikationer, du skal bruge, og slå til nu. Affugtere STARING har flere forskellige modeller inden for affugtere, 20 L, 50 L, 65 L og 80 L. Alle har et højt ydelsesniveau og enkel betjening, og de har mulighed for kontinuerlig drift, selv i barske miljøer. Kvaliteten er, som af STARINGS øvrige produkter, helt i top. Tvangsblandere Hvis du skal bruge en blander, er STARING virksomheden til at levere den. STARING har flere forskellige typer blandere i sortimentet, herunder tvangsblandere, der kommer i mere end 10 forskellige modeller. STARING MEGA er fx særdeles velegnet til beton, mørtel, letklinker og specialelementer med lavt vandindhold, mens SM 90 er en allround-tvangsblander, der kan bruges til mange produkter inden for forskellige brancher. Fællesnævneren for samtlige tvangsblandere er dog den førsteklasses kvalitet.
 • Smedegaard
  Smedegaard
 • Sydvesta
  Sydvesta Godt værktøj er det halve arbejde! Danske A/S Sydvesta er leverandør af værktøj og maskiner og fungerer som handels- og importfirma. Virksomheden henvender sig til byggemarkeder, værktøjsforretninger og håndværkerbutikker. Sydvesta varesortimentet er bredt, og varelageret stort med mange danskproducerede varer. Det betyder kort leveringstid og masser af varer på hylderne. Værktøj og maskiner er af højeste kvalitet, og sammen med virksomhedens leverandører følger Sydvesta konsekvent med i udviklingen på markedet og videreudvikler, hvor det er nødvendigt, for altid at være opdateret på de nyeste trends og funktioner. Dermed har håndværkeren altid adgang til produkter, der er med til at lette hans dagligdag. Afspærringsprodukter Hvis du vil være synlig, når du arbejder på vejen eller andre trafikerede områder, så er Sydvesta afspærringsprodukterne lige det, du skal bruge. Her finder du alt lige fra kantafmærkning og spærrebånd til markeringskegler og blinklygter. Og meget andet. Alt naturligvis yderst funktionelt og i høj kvalitet.  Murerværktøj Sydvesta sortimentet af murerværktøj er bredt og omfatter bl.a. pudsebrædder, fliseklippere, pudseskum, flisebaljer, fliseskærere, svampe og meget mere. Værktøjet er alt sammen beregnet til professionelt murerarbejde. 
 • Salus
  SALUS Nordic A/S SALUS Nordic A/S er et datterselskab af Computime Ltd og SALUS Controls Ltd. SALUS Nordic A/S er virksomhedens afdeling i Norden (SE, DK, FI og NO) og har ansvaret for at supportere vores distributører med salg og teknisk support. Fra vores kontor og lager placeret Syd for Aarhus kan vi levere til hele regionen indenfor 48 timer. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe vores grossister og installatører med teknisk support og rådgivning til opdatering og forbedring af varmesystemer. SALUS Controls udvikler intelligente løsninger indenfor varmestyring, til radiatoranlæg og gulvvarme, gas- og oliekedler. Vores moderselskab, Computime har ca. 45 års erfaring som en OEM leverandør til nogle af markedets største brands, hvilket medvirker til at sikre en høj kvalitet i vores produkter fra SALUS Controls.
 • Tsurumi
  Tsurumi
 • TA
  IMI (TA) IMI Hydronic Engineering, i daglig tale blot IMI, er det nye navn for TA Hydronics. Virksomheden er en del af IMI plc – en international ingeniørkoncern, der er børsnoteret i London – og er førende i branchen for grønne løsninger til regulering af indeklimaet. IMI leverer effektive og funktionelle kvalitetsprodukter og understøttende serviceydelser, der er med til både at regulere og beskytte HVAC-anlæg bedre. Virksomhedens kernekompetence er fortsat at udvikle og være innovative i forhold til trykhold og vandbehandling, indregulering og regulering eller termostatisk regulering, og har du et projekt inden for disse områder, kan du være sikker på, at IMI kan hjælpe dig. Ventiler Det er vigtigt, at alle komponenter er helt og aldeles pålidelige i et optimeret system. Ventilerne og koblingerne fra IMI er derfor både slidstærke og af høj kvalitet, så de kan bruges i enhver bygning under alle forhold. Termostater Hos IMI udvikles der til stadighed nye, innovative løsninger inden for termostatisk regulering. Virksomheden har et stort udvalg af termostatventilunderdele og termostatventilhuse, hvor det er muligt at sætte mere end 40 forskellige termostathoveder på. Der er altså termostater fra IMI til et hvert behov – i den højest tænkelige kvalitet.Pexfittings Pexfittings fra IMI fås som fleksible klemringskoblinger til alu-/PEX-rør til brug i varme-, køle- og brugsvandssystemer. De er nemme at installere og er pladsbesparende at opbevare, da det samme hus passer til flere forskellige størrelser rør.    
 • Unidrain
  Unidrain I 2003 blev det første linjeafløb til placering mod væggen opfundet. Det var danske unidrain®, der stod bag, og dermed gjorde virksomheden op med den velkendte rist midt i gulvet i et vådrum. Arkitekter, feinschmeckere, fagfolk og andre har siden været meget begejstrede for det stringente og smukke design – og bestemt ikke uden grund. Unidrain® har vundet flere designpriser, men kan også andet end at se godt ud. Det er nemlig et uhyre effektivt afløb, der helt enkelt fungerer ved, at gulvafløbet bliver flyttet ind til væggen i en vandtæt tilslutning. På den måde slipper man også for at skære et smukt – og ofte dyrt – flisegulv i stykker. Afløbet er blevet til i et samarbejde mellem designer Claus Dyre og SBi – Statens Byggeforskningsinstitut. Det har fald i en enkelt retning og kan nemt placeres væk fra midten af brusenichen. Med til afløbet hører en integreret vægflange, der gør, at afløbet kan monteres og holde helt tæt. I dag er unidrain® et af byggebranchens foretrukne systemer inden for gulvafløb, og det er blevet brugt mere end en halv million gange. Afløbet kan bruges overalt, hvor der er fliser og behov for et afløb – uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri, privat eller offentligt. Afløbstilbehør Unidrain® er mere end bare et gulvafløb. Det er også nytænkende tilbehør, der øger effektiviteten af afløbet. Det er fx muligt at få en trævlesi, der hindrer vandlåsen i at stoppe til. Der kan også fås særlige vandlåse, forhøjerstykker, lugtspærrer ved risiko for udtørring af afløbet, flexramme, krog til at løft vandlåsen op med, montagesæt, bruseskraber og meget andet. Afløbsrender fra unidrain® er på alle måder gennemtænkte. GlassLine brusevæg Skal badet være stilrent, subtilt og slet og ret en designmæssig genistreg, så er GlassLine brusevæggen fra unidrain® helt klart værd at lægge mærke til. GlassLine er en serie af elegante brusevægge, der giver badeværelset et smukt og tidløst pift. Ligesom unidrain®-afløbet, er GlassLine et produkt af arkitekt Christian Bjørn og designingeniør Claus Mølgaard, og det har den samme æstetiske, rene og nærmest nordiske formgivning over sig. Brusevæggene er på forhånd monteret i en profil af børstet, rustfri stål. Profilen – og glasvæggen – bliver fastgjort til væg og gulv med usynlige beslag og giver en minimalistisk, nærmest svævende fornemmelse. GlassLine brusevæggene passer til alle badeværelser og brusenicher. De kan indstilles til højre eller til venstre, alt efter hvad der passer bedst, og monteringen kan være enten fast eller fleksibel. Væggene er fremstillet af hærdet glas (10 mm), og de er behandlet med produktet Cleantec, der får vandet til at prelle af. På den måde er der ikke nær så meget kalk, der skal fjernes under rengøring. Væggene fås med eller uden dekor i form af udvendigt silketryk.
 • Uponor
  Uponor Hos Uponor er der styr på alt inden for VVS, infrastruktur og indeklimaløsninger til såvel boliger som erhvervsbyggeri. Faktisk er virksomheden en af verdens førende i branchen og leverer over hele Europa og i Nordamerika. Uponor er inddelt i to hovedområder – VVS og Infra, fordi begge dele er helt afgørende elementer i et moderne og velfungerende samfund. Virksomheden udvikler og forbedrer konstant sine produkter, så systemer og projekter bliver optimeret, hvad enten du er bygherre, blikkenslager, arkitekt, husbygger, konsulent eller sælger. Her hos AO forhandler vi komponenter fra begge afdelinger.Uponor Infra I mere end 60 år har Uponor Infra udviklet og fremstillet plast-rørsystemer, der bruges til at distribuere vand, afløb, energi, el, tele og data. En af virksomhedens fornemste opgaver er at tilbyde højtydende, funktionelle og miljøvenlige infrastrukturløsninger – naturligvis i den høje, pålidelige og bæredygtige kvalitet, som Uponor er kendt for, og som er med til at give en både sund og bekvem livsstil. Virksomheden er en international leverandør af systemer til den underjordiske infrastruktur, når det gælder kloak, vand, gas, luft, samt tele- og datakommunikation inden for Europa, Asien og Nordamerika. Uponors løsninger kan ikke ses med det blotte øje, men alligevel understøtter produkterne en lang række af de funktioner og behov, som de fleste af os tager for givet i et moderne og bæredygtigt samfund. Frisk vand i hanen, toiletter, der fungerer, varmt vand i bruseren og adgang til internet og tv, når vi har lyst. Afløbsrør og fittings Rørsystemerne fra Uponor er både stærke, enkle og nemme at håndtere og montere. De bruges primært som kloakrør og regnvandsrør i jorden og kan klare store belastninger. Kloakrørene og de fittings, der passer til, er udviklet af fagfolk og testet af både brugere og leverandører. Uponor producerer glatte rør og fittings i PP og PVC samt dobbeltvæggede og ribbede rør i PP. Uponors Ultra-familie består af tre medlemmer: Ultra Classic, Ultra Double og Ultra Rib 2 og er et af markedets bedste kloakrørsystemer fremstillet i PP. Ultra Rib 2 opfylder f.eks. det dobbelte af kravene i Nordic Poly Mark mht. tæthed, deformation og slagfasthed. Samtidig har røret en levetid på over 100 år. Brønde og tilbehør Uponor er kendt for at fremstille kvalitetsprodukter, der både er stærke, fleksible og bæredygtige også når det gælder brønde og tilbehør. Produkterne er førsteklasses og beregnet til at kunne holde i mindst 100 år. Uponor har et stort udvalg af brønde og tilbehør. Drænrør og fittings Vand og store nedbørsmængder kan forårsage store skader. Uponor tilbyder drænløsninger, som hjælper dig med at undgå oversvømmede kældre og veje, eller at optimere udbyttet inden for landbrug og skovbrug. PE-rør og -fittings Når der skal transporteres spildevand, er det vigtigt, at rørene er holdbare. Uponors rørsystem er trykrør, der er både fleksible, stærke og sikre, og så er de fremstillet i hhv. PE80 og PE100. Minirenseanlæg og bundfældningstanke Hvis ejendommen ikke er sluttet til kloaksystemet kan der være god ræson i at anskaffe et minirenseanlæg og bundfældningstank. Uponor fremstiller flere forskellige typer af renseanlæg, der kan rense forskellige typer spildevand – fra toilet, vask eller bad. Uponors minirenseanlæg laves i modeller der kan rense spildevand fra bygninger med 5 helt op til 30 personer. Uponors WehoMini renseanlæg er Danmarks mest kompakte anlæg, og dermed nemt at håndtere og installere. Renseanlægget er monteret med et trådløst alarmpanel og lavenergiblæser, hvilket er med til at sikre driften og et lavt strømforbrug.
 • Vortex
  Vortex
 • Vola
  OLA designet i 1968 De første VOLA armaturer blev designet til Nationalbanken i København af Arne Jacobsen. Et kendetegn ved Arne Jacobsens arbejde var, at alt overflødigt var skåret væk. Enkeltheden og helheden i udtrykket var hans mål. Han fandt derfor også ideen om en helt ny form for armatur interessant og tilbød at arbejde videre med udformningen af selve armaturet. Da behovet for tilbehør til Nationalbanken meldte sig, ønskede Arne Jacobsen tilbehør, der i stil passede til armaturet, så interiøret fremstod som en helhed. Hermed indledtes et frugtbart samarbejde mellem designer og producent. Efter Arne Jacobsens død fortsatte VOLA A/S samarbejdet med Teit Weylandt, der i sin tid arbejdede for Arne Jacobsen. Senere indledte Carsten Overgaard et samarbejde med Aarhus Arkitekterne A/S om videreudvikling af VOLA serien   
 • Viessmann
  Viessmann
 • Wiper
  Wiper
 • NOBILI
  NOBILI
 • Milwaukee
  Milwaukee Stolte håndværkstraditioner, respekt for hårdt og ærligt arbejde, og pligtopfyldenhed. Det er, kort og godt, summen af Milwaukee værktøj. Og så erfaring, naturligvis. Det er ikke uden grund, at Milwaukee er en af de førende producenter af Heavy Duty-elværktøj – på verdensplan. Virksomheden blev grundlagt i Wisconsin, USA, hvor Milwaukee er den største by. Året var 1924, og siden da har virksomheden haft som primært mål at fremstille de absolut ypperste Heavy Duty-værktøjer overhovedet - og tilbehør. Målgruppen for Milwaukee er professionelle håndværkere, og elværktøjet er da også både driftssikkert og usandsynlig holdbart. Det første værktøj, der så dagens lys hos Milwaukee, var en transportabel, enhåndsbetjent boremaskine, der ikke vejede særlig meget. Den var inspireret af den såkaldte ”Hole-Shooter”. Derefter fulgte den pladsbesparende vinkelboremaskine, en transportabel, elektrisk metalsav, Sawzall®-bajonetsaven og så fremdeles. Innovationen og produktudviklingen er fortsat, og Milwaukee er stadig en af de førende producenter inden for nyskabelse – fx var Milwaukee den første til at bruge Lithium-Ion-batteriteknologien i sine batteridrevne elværktøjer. Noget, der har været medvirkende til den lange driftstid og højere ydeevne på Milwaukee produkterne. Milwaukee 18V akku slagboremaskiner Milwaukee 18V akku slagboremaskiner er usædvanligt kompakte og lette, samt ergonomisk udformede. Det gør dem nemme og praktiske at arbejde med, og i tilgift er det hurtigt at skifte bor og bits. Milwaukee slagboremaskinerne er momentindstilling (i visse tilfælde op til 17 trin). Slagtallet ligger på omkring 28.800 slag/min. Den særlige elektronik – REDLINK™ - beskytter værktøjet og batteriet mod både overophedning og –belastning, og det gør holdbarheden uovertruffen. Milwaukee borehammere Lige som virksomhedens øvrige værktøj, lever Milwaukee borehamrefuldt op til alle løfter om kvalitet, ergonomi og holdbarhed. Motoren er effektiv, og flere af borehamrene – uanset om det er 12 V, 18 V, 28 V eller med ledning – hører til de mest kraftfulde i forhold til størrelse. Derfor vil Milwaukee borehamre være et godt valg.  Milwaukee vinkelslibere Milwaukee vinkelsliberefås i 115 og 125 mm. De har kulfri motorer, hvilket giver op til 10x så lang levetid og ca. 2x længere driftstid. Den særlige elektronik – REDLINK PLUS™ - gør, at Milwaukee vinkelsliberen hverken overophedes eller overbelastes; en faktor, der også bidrager til den øgede holdbarhed. Batteriet er et REDLITHIUM-ION™, som er innovativt og af høj kvalitet. Gearsystemet er magen til det, der bruges i de eldrevne vinkelslibere. Det er nemt at udskifte skiver, takket være det smarte FIXTEC-system. Milwaukee vinkelsliberne er af samme høje kvalitet som øvrigt værktøj fra Milwaukee. Milwaukee bajonetsave Ud over at være nemme og hurtige at skifte klinge på, er bajonetsavefra Milwaukee meget holdbare og af superb kvalitet. Konstruktionen er skabt med fokus på lang levetid, og hastigheden på klingen kan varieres efter behov. Der er sørget for beskyttelse mod hhv. vand og fingre – en praktisk sikkerhedsforanstaltning, der bidrager til bajonetsavens brugervenlighed og gør Milwaukee til et godt valg. RX4 hammerbor Med massiv spids i hårdmetal og centreringsspids, er RX4 hammerbor fra Milwaukee hurtige og nemme at bore med, og deres holdbarhed er lang. Borene har fire, symmetriske skærekanter, der giver garanti for perfekt runde huller, og spiralgeometrien gør, at borestøvet afledes hurtigt. Egner sig fortrinligt til mursten, natursten, beton og armeret beton.   Se alle Milwaukee produkter i AO's sortiment   Milwaukee  
 • REMS
  REMS – i spidsen for det tekniske fremskridt. Udviklingen er aldrig slut.Siden grundlæggelsen i 1909 har REMS udviklet produkter til rørbearbejdning, specielt til VVS- og varmeinstallatøren. Først håndværktøjer og senere maskiner og elektroværktøjer.“REMS skal være bedre”; dette krav fra firmaets grundlægger Christian Föll har altid været kendetegnende for alt, hvad firmaet har foretaget sig. I dag er REMS en af de førende producenter af maskiner og værktøjer til rørbearbejdning.REMS udviklingsingeniører har overbevisende, banebrydende idéer, som letter de professionelle installatørers hverdag. De har alle væsentlige krav for øje og gør brug af omfattende praktiske erfaringer. Eksperter fra alle virksomhedsområder sørger for, at enhver mulighed for forbedring indgår i den nye udvikling. På den måde udvikles de perfekte værktøjer til den krævende indsats på byggepladsen. Produkterne fra REMS er meget værdsatte på grund af deres innovative teknologi og høje kvalitetsstandard, og de anvendes i hele verden. Det profiterer handelsled og brugere af.Igen og igen lykkes det REMS at lægge sig i spidsen for det tekniske fremskridt med sine innovative produkter. Det beviser mange gyldige ind- og udlandspatenter.
 • VM Zinc
  VMZINC Det er Umicore Gruppen, en international virksomhed inden for bl.a. metal, der står bag VMZINC – det internationale varemærke for valsede zinkprodukter. VMZINC omfatter flere forskellige typer produkter i titaniumzink, herunder plader, coils, tagrendesystemer samt præfabrikerede tag og facadesystemer. Produkterne fås i et stort udvalg af overflader, fx blank zink, forpatineret zink (to typer) og PIGMENTO (zink med transparent lak i 4 farver). Navnet VMZINC står for Vielle Montagne Zinc. Det var i Vielle Montagne i Belgien, at belgieren Abbé Dony, i 1809 blev bevilliget minerettigheder til Vielle Montagne – netop som han havde fået patent på en særlig udvindingsmetode. Få år senere overtog familien Mosselman rettighederne til minedriften og stiftede senere Societé des Mines et des Fonderis de Zinc de la Vielle Montagne. Op gennem tiden er zink blevet en seriøs konkurrent til både bly og kobber. VMZINC er 99,995 % ren zink produceret i henhold til EN998 normen. Derudover overholder VMZINC kravene for PREMIUMZINC, som er VMZINC's kvalitetsmærkning, der sikrer et endnu højere kvalitetsniveau end EN988-certificeringen. Tagrender i zink Tagrenderne fra VMZINC er både kvalitet, tradition og godt håndværk. Zinktagrender kan være med til at løfte husets arkitektur, og materialet både patinerer smukt og holder i mange år. Selve monteringen af tagrender i zink er et håndværk; Der skal opsættes og loddes i 100 % vandtætte samlinger. Men monteres tagrenderne korrekt, er der tale om et kvalitetsafvandingssystem, der holder i mange år fremover.
 • Plastmo
  Plastmo Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for tagrender og lette tagløsninger. Selskabet er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har en omsætning på 250 mio. kr. om året og 85 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 5 mia. kr. om året og er verdensledende inden for linjeafvanding. Plastmo blev grundlagt i Kastrup i 1958 af grosserer Knud Harbom. Dengang hed virksomheden A/S Plastmontage. Allerede året efter begyndte udviklingen af Plastmo-tagrenden, som vi kender i dag, og i 1962 flyttede produktionen til Ringsted. Plastmo har en helt klar miljøpolitik, der bl.a. lyder, at virksomheden vil belaste miljøet minimalt i produktionen. Det skal ske gennem et minimeret ressourceforbrug og en forebyggelse af forurening. Tagrender i plast og metal Plastmo-tagrender fås i 6 forskellige materialer – plast, aluzink, stål, stål plus, zink og kobber. Hvert materiale har sine styrker: Zink er fx den eksklusive og originale, og kobber er den super-eksklusive løsning, mens stål plus er stærk og prisbillig, og plast er den langtidsholdbare. Og så fremdeles. Faskiner Med en Plastmo-faskine er du fri for at bekymre dig om, hvorvidt planterødder vokser ind i faskinen og ødelægger den. Denne model er nemlig fremstillet i den meget modstandsdygtige stenuld – fibre, der er lavet af smeltet sten – og så skal den ikke pakkes ind i fiberdug. Det gør monteringen meget nem. Desuden har Plastmos faskine det største sideareal på markedet, hvilket dels betyder mindre faskine = mindre jord, der skal graves op, dels giver en uhyre effektiv udledning af regnvand i jorden.
 • Rheinzink
  RHEINZINK blev grundlagt i 1966 af virksomhederne Grillo, Stolberger Zink og Vereinigte Deutsche Metallwerke. I dag er RHEINZINK en del af Grillo-koncernen og beskæftiger over 800 medarbejdere. På verdensplan har virksomheden datterselskaber og salgsafdelinger i 30 lande fordelt på 5 kontinenter. RHEINZINK-koncernen har i mere end 50 år fremstillet titanzink af høj kvalitet i forskellige overfladevarianter på fabrikken i Datteln i Ruhrdistriktet. RHEINZINK-titanzink anvendes til tage, kviste, facader og tagafvandingssystemer. Med sin designvenlige og moderne fremtoning er RHEINZINK-titanzink et meget populært materiale – en række internationalt anerkendte arkitekter som Daniel Libeskind, Frank O. Gehry og Zaha Hadid har opdaget materialet og anvendt det i deres projekter. RHEINZINK har en lang levetid med gode genanvendelsesmuligheder.
 • Nilan
  Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet. Internationaliseringen af Nilan har været støt stigende siden grundlæggelsen i 1974. Vi er i dag repræsenteret i størstedelen af Europa, og i kraft af anerkendelsen af vores kompetencer og produkter fortsætter ekspansionen. På forkant med udviklingen Vores fokus har altid været at være på forkant med den teknologiske udvikling for dermed at kunne producere nogle af de mest energibesparende ventilationsanlæg og varmepumper på markedet. Nilans første spæde skridt blev da også taget i bestræbelsen på at imødekomme et behov, der opstod på grund af udviklingen inden for byggeri grundet oliekrisen. Krisen betød, at vi begyndte at isolere vores bygninger for at spare energi. Det medførte et behov for løsninger, der kunne sikre et godt og sundt indeklima i de mere tætte bygninger – et behov, som Nilan opfyldte. Sådan var det dengang, og sådan er det stadig: Vores løsninger er fremtidens løsninger. De reducerer dit energiforbrug og skåner dermed miljøet. Samtidig gør teknologien, de er baseret på, dem til nogle af verdens mest avancerede. Sund luft – sundt miljø Nilan sikrer ikke kun et sundt indeklima, men også et sundt miljø. Vi er af den klare holdning, at vi alle må tage ansvar i kampen mod klimaforandringerne. Samtidig ønsker vi at være frontløber i denne kamp og involverer os ofte i miljødebatten. At være miljøbevidst er en af grundpillerne i vores eksistensgrundlag. Derfor er ikke kun vores løsninger, men også produktionen, der er miljøvenlig. Det vil sige, at vi bruger miljøvenlige materialer samt fokuserer på genanvendelse og minimering af spild. Derudover bestræber vi os hele tiden på at sikre en endnu bedre energioptimering i udviklingen af vores produkter.
 • BWT
  BWT - For you and Planet Blue. - Udtrykker vores mission om at udvikle miljøvenlige, økonomiske vandbehandlingssystemer og tjenester. BWT's produkter og processer har sat rekorder for teknologistandarder på verdensplan og Best Water Technology Group er idag Europas førende virksomhed indenfor vandteknologi.   Alle medarbejdere har det samme mål. Vi ønsker at levere den bedste vandbehandling til private husholdninger, industri & erhverv samt til større avancerede systemer, for at give størst mulig sikkerhed, hygiejne og sundhed i den daglige kontakt med vand. Dette udføres ved hjælp af innovative, økonomiske og miljøvenlige behandlingsteknologier.   BWT tilbyder produkter & tjenester til:Kraftværker og fjernvarmeFødevareindustrien Hospitaler, tandklinikker og laboratorierFarmaceutiske industri og procesvandVand til boligopvarmningKedel- og kølevandAircondition og klimasystemer SvømmehallerRestauration, hotel og vending branchen   For at være på forkant med teknologien er BWT's innovationscentre konstant igang med forskning, udvikling og optimering til alle vandbehandlingsprocesserne: filtrering, ionbytning til demineralisering, blødgøring og afkarbonisering, membranteknologi (mikro-, ultra- og nanofiltrering vha. omvendt osmose), dampgenerering, destillation, UV-systemer, ozon, ionbyttermembraner, elektrolyse, elektrodialyse, elektrodeionisering, koncentrering af klordioxid, dosering mv. Med unikke højtydende menbraner til brændselsceller og batterier, deltager BWT i udformningen af en ren og bæredygtig energiforsyning i det 21. århundrede.   BWT's produkter har løsningen uanset om det drejer sig om brugsvand eller industrielt vand. Med den nye patenterede Mg2+ teknologi til: filterkander, kaffemaskiner, vandautomater og dampovne samt med omvendt osmose og UV-systemer tilbyder BWT innovative og kompakte produkter, som leverer den absolut bedste vandkvalitet.
 • Wavin
  Wavin Wavin Danmark hører under den hollandske Wavin koncern, der er markedsledende leverandør af rørsystemer i plast til den europæiske afløbs-, vand- og VVS-sektor. Wavin koncernen er en del af Mexichem Group og har hovedkontor i byen Zwolle i Holland, men befinder sig over det meste af Europa med i alt 40 fabrikker og kontorer i 25 europæiske lande.Hos Wavin er missionen at lave effektive løsninger, der er med til at dække menneskers helt basale behov. Lige fra sikker drikkevandsforsyning og bæredygtigt brug af spilde- og regnvand til energieffektiv køling og/eller opvarmning af byggeri. Samtlige produkter fra Wavin spiller en stor rolle i menneskers hverdag, selv om det kun er de færreste, der er klar over det. Langt de fleste Wavin produkter kan nemlig ikke ses, da de er gemt under gulve, bag vægge, og under veje, parkeringsanlæg og landbrugsområder. Wavin lever så at sige i skjul, men de gør det med stil og sikrer, at de installationer, vi alle tager for givet, fungerer som de skal. Wavin Danmark blev grundlagt i 1957. Etableringen skyldtes en smart og innovativ løsning, der gjorde det muligt at transportere vand både mere effektivt og med færre omkostninger. I dag er Wavin den største producent af plastrørsystemer i Danmark. Wavin er delt op i to – Wavin VA og Wavin VVS – og beskæftiger i alt ca. 350 medarbejdere. Du finder produkter fra begge Wavin divisioner her Wavin VAWavin VA er den del af Wavin Danmark, der beskæftiger sig med vand, afløb og kabel. Fysisk er Wavin beliggende i Hammel, hvor de både udvikler, producerer og sælger rørsystemer af plast. Rørsystemerne bruges primært til at sikre adgang til rent drikkevand og til at lede regn- og spildevand væk på den mest miljørigtige måde. Wavin VA råder over i alt 260.000 m2. De 30.000 m2 er indendørs arealer. Sammen med Wavin VVS har virksomheden 2.444 lagerførte varenumre, 375 patenter og adgang til et udviklingscenter med 50 internationale specialister. Ekspertisen er helt i top, hvilket også afspejles i Wavin produkters høje kvalitet. Glatte afløbsrør og fittings Glatte afløbsrør og fittings fra Wavin er fremstillet i uPVC og PP. Rørene er en del af et komplet afløbsprogram, der er trykløse, og som kan håndtere både spildevand og regnvand. Takket være råmaterialet er rørene meget fleksible, så de kan følge jordens sætninger. Rørerne har desuden en lang levetid, er nemme at installere, og naturligvis helt tætte for både ud- og indsivning. Letvægt afløbsrør og fittings Letvægtsrør til afløb fra Wavin er fremstillet i PP og godkendt på det danske marked. Rørerne er fremstillet med stikmuffesamlinger, lige som de glatte rørsystemer, men kan også svejses. Denne funktion bruges hovedsageligt ved vand og gas, samt ved gyllerørsystemer, hvor de forskellige fittings er stuksvejset. Det er også muligt at svejse rørene sammen med en elsvejsering. Den bliver monteret mellem ribberne i stedet for en gummiring. Wavin letvægtsrørene fås i forskellige dimensioner. Brønde og tilbehør Wavin VA fremstiller en bred vifte af brønde. Herunder eksempelvis rense- og inspektionsbrønde og sandfangsbrønde. Det mest populære brøndprogram hosWavin går under navnet TEGRA. Selve bunden af TEGRA-brøndene har fleksible tilslutningsmuffer, som kan afvinkles horisontalt og vertikalt i forhold til centerlinjen. Det giver stor fleksibilitet og gør, at det er nemt både at vælge brønd tidligt i processen, og at tilpasse brønden i rørgraven.Wavin sandfangsbrøndene har et opføringsrør (315 eller 425 mm) med bund og ind- og udløb. Det giver en række fordele sådan, at brønden er modstandsdygtig over for vertikale påvirkninger og kan holde til selv store belastninger fx fra byggepladstrafik og almindelig trafik. PE-rør og fittings SafeTech er navnet på Wavins komplette program af PE-trykrør, der komplementerer og bygger videre på PE100-trykrørssystemet ligeledes fra Wavin. Rørene er lavet af et helt særligt RC-materiale, som gør rørerne enormt stærke og holdbare og ikke mindst modstandsdygtige over for såvel punktbelastninger som overfladeskader. Rørsystemet er ligeledes nemt at installere og håndtere, Alt i alt en økonomisk fornuftig løsning. Samletanke Wavin VA fremstiller samletanke i både plast (PE) og glasfiber til opsamling af spildevand. Kapaciteten er hhv. 3-6 m3 og 10-80 m3. Begge typer samletanke er bestandige over for korrosion, hvilket betyder, at de kan ligge i jorden i mange år uden at blive beskadigede. De overholder ligeledes alle gældende krav på området, og tankenes størrelse er fastsat af myndighederne. Wavin samletanke er kompakte i forhold til øvrige samletanke på markedet, og de kræver derfor heller ikke megen opgravning. Som standard er tankene beregnet til at blive installeret på max 1 meters dybde fra indløb. Udvalgte modeller er særligt velegnet til installation på lav dybde (ved højt grundvandsniveau). Nedsivningsanlæg I nedsivningsanlægget renses spildevandet mekanisk. Det betyder, at flydestoffer og stoffer, der bundfældes, fjernes fra spildevandet, der efterfølgende bliver fordelt over nedsivningsarealet. Det sker vha. en pumpebrønd eller en fordelerbrønd plus flere sivedræn. Herfra løber vandet ud i et fordelingslag mod bunden af sivearealet (også kaldet infiltrationsoverfladen) og fordeler sig over hele fladen. Hulrummene i fordelingslaget og på infiltrationsoverfladerne optager slam fra spildevandet, og i selve slamlaget samt i jorden umiddelbart under infiltrationsoverfladen bliver spildevandet nedbrudt biologisk. Regnvandskassetter/faskiner Wavins regnsvandskassette giver mulighed for at forsinke, infiltrere,opmagasinere og udjævne strømmen af regnvand, inden det løber til jord, sø eller vandløb. Wavinc systemet er kendt og velafprøvet, hvilket gør det nemt at dimensionere og anvende. Kassetterne dækker en lang række anvendelsesområder - fra mindre tagarealer ved kontorer og industrier til parcelhuse. Det er oplagt at anvende regnvandskassetterne ved nyudstykkede områder, hvor der er mulighed for at udnytte et områdes naturlige forhold og omgivelser med hensyn til infiltration og opmagasinering af regnvand. Regnvandskassetterne er dog også en god og brugbar løsning i forbindelse med renovering af eksisterende bebyggelser.
 • Purus
  Purus I over 45 år har Purus A/S (tidligere Jan Olsson) udviklet og solgt afløbssystemer og andre miljørelaterede VVS-produkter til det danske marked. Afløbssystemerne er fx gulvafløb, vandlåse, designriste, m.fl. Purus er et selskab i svenske Purus AB, der er markedsleder på det svenske marked. Purus’ afløbsløsninger er fremstillet i kvalitetsplastik, og Purus har bl.a. lanceret landets første afløbsserie i plast til render og hjørner – i flot og moderne design med fleksible dimensioner. Serierne hedder hhv. Purus Line og Purus Corner og er kombinationsløsninger, der giver fuld frihed til at placere afløbet langs væggen, frit i gulvet eller i hjørnet. Afløbstilbehør PURUS fremstiller et væld af forskellige afløbstilbehør, der passer til forskellige afløbsløsninger. Her er alt, hvad du skal bruge for at tilslutte et afløb og få det til at fungere optimalt. Som med Purus’ øvrige produkter, er kvaliteten på materialet helt i top. Linjeafløb Purus Line-afløb er komplette linjeafløb med vandlås, der kan monteres lige der, hvor det passer bedst. Monteringen er enkel, og materialet er både holdbart og fleksibelt. Løsningen er diskret og elegant på en og samme tid og får badeværelse og/eller bruseniche til at tage sig smukt ud, da formen giver nye muligheder rent designmæssigt. Linjeafløbene lever naturligvis op til alle gældende krav på området. Gulvafløb Om du skal etablere et gulvafløb i et klinke- eller betongulv, eller det skal foregå i et vinylbeklædt træ- eller betongulv – eller øvrige typer gulv, for den sags skyld – så har Purus gulvafløbet, der passer til. I flere forskellige designs med flere forskellige rist-mønstre – alt sammen i den kendte, høje Purus-kvalitet.
 • Neoperl
  Neoperl Neoperl Nordic A/S er Nordens største producent af tilslutningsslanger, primært til drikkevand. Samtlige slanger besidder alle nødvendige godkendelser inden for området. Neoperl er en tysk-/schweizisk-funderet virksomhed, og produkterne lever til fulde op til den kendte, høje schweiziske kvalitet. Slangerne af Neoperl er innovative og brugervenlige og kan bruges til bl.a. at forme vandstrømme og regulere gennemløbsmængde og -hastighed, samt beskytte drikkevandet. Derudover fremstiller Neoperl også gennemløbsregulatorer, tilslutningsslanger, bruserslanger, ventiler, mv. – alt sammen vandrelaterede slanger, der kan bruges til at gøre livet nemmere for VVS’eren såvel som slutbrugeren. Efter at være blevet grundlagt i Reinach-Basel, Schweiz, i 1959 og i Müllheim, Tyskland, i 1961, er Neoperl i dag en international virksomhed med ca. 1.700 medarbejdere i i alt 18 lande verden over. Virksomheden har to hovedkvarterer i hhv. Reinach-Basel og Müllheim og 11 produktionsfaciliteter i Europa, Asien og USA. Derudover kommer salgskontorer i øvrige lande. Neoperl gasslanger AO fører flere forskellige typer gasslanger, bl.a. Hydragas og Kvickflex fra Neoperl i flere forskellige mål. Fælles for alle slangerne er dog fleksibiliteten og den høje kvalitet. Neoperl afløbsslanger Neoperl afløbsslanger er lette og fleksible og kan holde til lidt af hvert. De opfylder alle gældende krav og betingelser på området og kan således trygt benyttes til alle typer afløb.
 • Blanco
  Blanco KøkkenvaskeEn køkkenvask er ikke blot en vask. Køkkenvasken er en arbejdsstation og bør derfor tilpasses køkken-indretningen bedst muligt, så arbejdet omkring vasken optimeres. BLANCOs vaske findes i mange farver og materialer så det altid er muligt at finde en model der passer præcis til den individuelle køkkenindretning. Vælger du en vask fra BLANCO får du kvalitetsmateriale, tidsvarende design og lang levetid.KøkkenarmaturerBLANCO har et bredt udvalg af køkkenarmaturer, der giver rig mulighed for at holde en klar designmæssig linje og tilgodese individuelle ønsker til funktionalitet. Alle armaturer er et-grebsbetjente og som en ekstra finesse tilbydes en stor del med bruseudtræk. BLANCOs vandhaner findes i mange farver og materialer, så det altid er muligt at tilpasse armaturet til vasken og til den individuelle køkkenstil.AffaldssystemerArbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald. Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes. 
 • Kriss
  Kriss Kriss A/S blev grundlagt i 1993 og har siden etableret sig som et solidt brand inden for radiatorer (herunder bl.a. håndklæderadiatorer), ventiler, badtilbehør, lysspejle, toiletsæder og specialarmaturer. Virksomheden, der har en lang baggrund i VVS-branchen, har højt kvalificerede medarbejdere og har arbejdet sig op til at være leverandør til VVS-branchen i såvel hele Skandinavien som Baltikum. Kriss samarbejder med førende VVS-producenter (fx Cordivari Design fra Italien og Zehnder Gruppen fra Tyskland), men udvikler og designer også selv produkter. Hos Kriss sætter man en ære i at understrege, at en håndklæderadiator ikke bare er et kedeligt apparat til at tørre håndklæder på – det er raffineret design tilpasset den skandinaviske stil og æstetiske sans, og så er det naturligvis en lækker og praktisk løsning. Som fås i mange forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Hos Kriss ved man nemlig, at mennesker er forskellige, og derfor er produkterne også skabt ud fra den viden. Håndklæderadiatorerne er desuden af en kaliber, så de ikke behøver blive ’gemt væk’ på badeværelset – de tåler om noget dagens lys og kan bruges både i entréen, bryggerset eller i køkkenet. Eller hvor det ellers kunne være praktisk at få noget tørret i en ruf.
 • TVS
  TVS Danske TVS er 100 procent familieejet og har kun få aktionærer. TVS producerer håndklæderadiatorer, og det har virksomheden gjort siden 1990. Dengang var håndklæderadiatorer nærmest ukendt på det danske marked, og derfor gik størstedelen af TVS produktion dengang til det tyske marked. I dag ved de fleste, hvad en håndklæderadiator er, og TVS producerer i stor stil til det danske marked, samtidig med eksporten til Europa er stigende. TVS fremstiller flere forskellige typer håndklæderadiatorer, der fås som hhv. vandbårne og elektriske. TVS fremstiller også en lang række tilbehør, bl.a. ventiler og varmelegemer, og produktudvikler konstant i samarbejde med arkitekter, rådgivende ingeniører, grossister, installatører og forbrugere. Kvaliteten er i højsædet hos TVS, lige som design også er det. Virksomheden sætter en ære i at fremstille produkter, der klæder ethvert boligmiljø, og som er nemme og bekvemme at bruge. Udførelsen er solid ned til mindste detalje, og samtlige TVS håndklæderadiatorer har en lang levetid. TVS håndklæderadiatorer TVS fremstiller 13 forskellige håndklæderadiatorer, der alle kan noget forskelligt – enten i udformning eller i specifikationer. De fleste radiatorer fås i forskellige mål med hhv. hvid, sort eller krom finish. Designet på TVS produkterne har det til fælles, at de er meget elegante og stilrene og passer ind i ethvert køkken og/eller badeværelse.
 • Strømberg
  Strømberg & Fischer har i det sidste årti designet og produceret en stilfuld serie af baderumsprodukter målrettet mod det nordiske marked.Vores kontor er placeret i København og vi er et innovativt firma, der går op i at maksimere vores resultater i alt hvad vi foretager os. ET GLOBALT PARTNERSKAB AF VIDEN OG ERFARING Et samarbejde, som har global vidensdeling som omdrejningspunkt og er hævet over lokale interesser.Den fortsatte udvikling af nye og innovative designs kommer således alle partnere til gode, og på det skandinaviske marked får vores kunder herigennem adgang til nogle af verdens flotteste produkter. Partnerskabet råder endvidere over R & D faciliteter, hvor nye ideer og principper kan efterprøves og udvikles. STRØMBERG - IKKE BARE EN MÆRKEVARE Strømberg tror på innovation som et bærende element i deres virksomhed, og vi stræber efter optimale resultater i alt, hvad vi foretager. Et motiveret team af medarbejdere tilslutter sig denne tilgang til virksomhedens drift, og de har hver især et højt kompetenceniveau inden for deres specifikke fagområde såsom design, ingeniørarbejde, fabrikation, salg og distribution.Og alle vores underleverandører er nøje udvalgt med krav om høj kvalitet, kontinuitet og leveringssikkerhed.Derfor er et produkt fra Strømberg ikke bare en mærkevare, men også resultatet af mange menneskers ønske om at udvikle og levere det rigtige – en stræben efter fortræffelighed.
 • Villeroy og Boch
  Villeroy & Boch Det er vist de færreste, der aldrig har hørt om Villeroy & Boch. Den tyske virksomhed har eksisteret i mere end 250 år og er ikke blot et af de største og vigtigste brands i Tyskland, men også i Europa og faktisk hele verden. Villeroy & Boch blev grundlagt i 1748 og producerer keramik. I moderne tid har virksomheden udviklet sig til at blive et livsstilsbrand med smukke, funktionelle produkter til hjemmet. Villeroy & Bochs primære fokus er på sanitet og wellness samt ’tableware’ – porcelæn til bordet. Produktsortimentet er både stort og alsidigt, og det er bestemt ikke uden grund, at virksomheden er til stede i 125 lande over hele verden. Produkterne appellerer nemlig bredt. Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører, når det gælder totalløsninger til badeværelset. Produkterne kan inddeles i standard-, mellem- og luksusklassen fra såvel varemærket Villeroy & Boch og varemærket Gustavsberg. Desuden er Villeroy & Boch Danmark A/S med utrolig langt fremme, når det gælder miljøvenlige og vandbesparende produkter på det danske marked. Sanitet Sanitet fra Villeroy & Boch er ikke som sanitet fra en hvilken som helst anden producent. Virksomheden står for kvalitet, luksus og æstetik kombineret med det praktiske og funktionelle. Med sanitet herfra er det muligt at løfte badeværelset fra et anonymt rum i boligen til et rum i særklasse.
 • Laufen
  LAUFEN På fabrikken i den lille schweiziske by Laufen, har man i mere end 120 år produceret sanitetsporcelæn, først til det schweiziske marked, og senere til resten af verden. Der er sket meget på de 120 år, og selv om både hovedkontor og produktion stadig ligger i Laufen, er der kommet både datterselskaber, flere fabrikker og salgskontorer over det meste af verden til. Laufen er en del af ROCA-gruppen, som er blandt verdens førende fabrikanter af kvalitetsprodukter til badeværelset. Samtlige Laufen produkter har lang levetid, er nemme at vedligeholde, og så besidder Laufen produkterne de moderne energi- og vandbesparende teknologier. Laufen har fokus på miljøet i hele produktionskæden – lige fra produktudvikling til markedsføring. I 2008 blev Laufen Nordic etableret i Danmark, og herfra er der både salgs- og kundesupport til hele norden. Virksomheden har en omfattende produktportefølje. Der kommer stadig flere nye og banebrydende produkter og designs til. Laufen møbler til badeværelser Enkelt, elegant og funktionelt – det er nogle af nøgleordene, når det gælder badeværelsesmøbler fra Laufen. Møblerne fås i flere forskellige farver og funktioner, men fællesnævnerne er hele vejen igennem både design og kvalitet. Med et Laufen baderumsmøbel er niveauet automatisk hævet allerede fra begyndelsen.Laufen håndvaske Godt design udmærker sig ved at passe ind i de fleste indretningsstile, samt have en udførsel og et udseende, som vil blive efterspurgt i mange år fremover. Laufen har et bredt udvalg af porcelænsvaske, designet til alle, og kan bruges både af den stilbevidste arkitekt, som af den praktiske familie. Laufen sortimentet spænder fra frithængende vaske som bruges alene til montering på væggen eller i kombination med de smarte badeværelsesmøbler, som fås i over 40 farver og flere forskellige størrelser. Laufen toiletter og væghængte skåle Toiletter, væghængte skåle, bideter og vaske – sanitetsporcelæn er det, Laufen gør til perfektion. Virksomhedens keramikekspertise er uovertruffen og gør, at produktsortimentet lægger op til indretningen af badeværelset som et fristed til afslapning i hjemmet. Formgivningen er, sammen med kvaliteten, i højsædet, og Laufen produkter sikrer et perfekt slutresultat – hver gang.     
 • GF
  GF
 • Broen
  BROEN BROEN A/S er en dansk virksomhed, der bygger på viden, erfaring og den gode idé. Det hele begyndte i 1934, hvor Poul Broen blev ansat som maskinmester ved Frederiksberg Svømmehal. Her udviklede han badeautomaten PARCEO, der gjorde det muligt at spare på det varme vand. I 1948 gik Poul Broen sammen med sin bror, Bjarne Broen, om at etablere Nordisk Armatur. Siden er det gået slag i slag, og BROEN (som virksomheden hedder i dag) er kendt vidt og bredt for sin rolle inden for innovative og intelligente flow control-løsninger. BROEN har et bredt produktsortiment, der omfatter alt lige fra komplette rørsystemer til fittings og ventiler. De forskellige dele fås desuden i forskellige teknologier og materialer. Uanset om du blot skal bruge en ballofix eller skal have designet en komplet installation (det være sig vand, varme eller køl) i forbindelse med nybyggeri eller renovering, er BROENs produkter værd at kigge nærmere på. Her hos AO forhandler vi en lang række af virksomhedens produkter – køb dem i en af vores 51 håndværkerbutikker, eller put dem i kurven her på AO.dk med det samme – så sender vi dem til dig snarest muligt. Kugleventiler (BALLOFIX®) Med BROEN-ballofixer er du garanteret kugleventiler, der holder. Du kan få dem i både rustfrit stål og rødgods, der begge er materialer, som er meget velegnet til at modstå korrosion og dermed utætheder. Varianterne i rødgods er især populære ved drikkevandsinstallationer. Designet er flot, monteringen er nem, og funktionaliteten er høj. Kort sagt: kugleventilerne fra BROEN er en sand vinder! BALLOMAX Det kræver stærke løsninger at håndtere og betvinge naturens kræfter, og derfor har BROEN udviklet et bredt sortiment af kvalitetskugleventiler. BALLOMAX er et led i miljørigtige og vedvarende energisystemer og er helt fri for gift. De forskellige dele er desuden vedligeholdelsesfri og skal hverken skiftes ud eller smøres.Presfittings og -rør Hos BROEN stræber man efter konstant at være på forkant med udviklingen inden for rørsystemer, og det er en selvfølge, at produkterne matcher både gældende retningslinjer og de behov kunden måtte have. VSH Press – BROENS pressystem – er ingen undtagelse. Det er enormt fleksibelt at installere, bl.a. fordi det er et system, der er komplet med både rør, fittings og værktøj. Presfittings og -systemer fra BROEN fås i både forzinket og rustfrit stål samt kobber. Pushfittings og -rør Det gælder med pushfittings som med presfittings – BROEN har et bredt program af bl.a. kugleventiler til vand og varmeinstallationer. Systemerne er hhv. Tectite Classic, der består af pushfittings til PEX-rør, præcisionsstålrør og kobberrør, og BALLOFIX Push, der består af en afspærringsventil med pushtilslutninger i Tectite. Kvaliteten er i top, og hver enkelt ventil er blevet tæthedstestet.  Alupex rør og fittings Når det gælder Alupex-rør og fittings er BROEN – også – med helt fremme. Bl.a. med serien Henco VISION, der er fittings, som er både nemme og sikre at installere. Ligesom virksomhedens øvrige produkter er kvaliteten og holdbarheden helt i top, og produkterne kan bruges til installationer af både vand og varme ved høje tryk og temperaturer. De er desuden godkendt til brug i drikkevandsledninger. XPress Fullflow kugleventil i rødgods BROENs rødgodskugleventiler, XPress Fullflow, kan bruges til presrørsystemer i kobber, samt forzinket og rustfrit stål. De er ideelle til drikkevandsinstallationer og i køle-/varmeanlæg. Når rødgodsventilerne anvendes til XPress-rørsystemer er de omfattet af en 10-årig udvidet systemgaranti.
 • Blücher
  Blücher I 1965 grundlagde Johannes Blücher Skibild virksomheden BLÜCHER. Manden selv var VVS-installatør med ekspertise og visioner, og hans virksomhed, der startede ud i det små, producerer i dag afløbssystemer i rustfrit stål til det meste af verden. Faktisk er BLÜCHER en af de førende producenter i hele Europa med både datterselskaber og kontorer i såvel Europa som Indien, Rusland og Mellemøsten. Både hovedkontor, produktion, produktudvikling, lager og administration ligger imidlertid i Vildbjerg i Vestjylland – for hvad er et verdensfirma uden sine rødder? I dag er det amerikanske Watts Water Technologies Inc., der ejer BLÜCHER. En verdensomspændende virksomhed, der udvikler og producerer nyskabende og innovative produkter, der bruges til at kontrollere vand og udnytte dets effektivitet, sikkerhed og kvalitet. BLÜCHER fremstiller både afløb til private hjem og til store industrielle faciliteter. Produktporteføljen er stor – mere end 2.500 produkter er standard, og hertil kommer gulvafløb, afløbsrør og industrirender i ikke-standardiserede mål. BLÜCHER arbejder udelukkende i rustfrit stål, da det er holdbart, i høj kvalitet, hygiejnisk og godt til at sikre flowkapacitet. Desuden skal det næsten ikke vedligeholdes. Virksomhedens produkter er udviklet som et modulsystem, hvilket betyder, at delkomponenterne kan bruges til at skabe komplette produkter. Ønskes det, fremstiller BLÜCHER også tilpassede løsninger. Her hos AO fører vi en lang række BLÜCHER-produkter i den kendte, høje kvalitet. Både afløbsskåle, riste og tilbehør er noget, vi har på hylderne, og alle delene er med til at leve op til BLÜCHER's motto, der hedder ”Keeping up the flow”. Køb produkterne i vores onlineshop her på AO.dk, eller besøg en af vores 49 håndværkerbutikker. Afløbsskåle Afløbsskåle fra BLÜCHER fås til hhv. beton- og flisegulv samt vinylgulv og i flere forskellige dybder og udformninger. Vælg, om udløbsretningen skal være vandret eller lodret, og hvor stor udløbsdiameteren skal være. Afløbsskålene er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og holder sig flotte i mange år frem. Riste og tilbehør BLÜCHER er leveringsdygtig i en lang række riste og tilbehør til gulvafløb, herunder flanger, indsatser og montagesæt. Ligesom selve afløbene er produkterne lavet i rustfrit stål, hvilket gør dem både holdbare og eksklusive at se på. Ristene fås i flere forskellige udformninger og mønstre – det er bare at vælge en, der passer til stilen i badeværelset, bryggerset, eller hvor den nu ellers skal bruges.   BLÜCHER® EuroPipe rør og fittings Når det gælder rør og fittings i rustfrit stål, har BLÜCHER et endog særdels omfattende sortiment. Serien BLÜCHER® EuroPipe er rør og fittings, der er nemme at installere og fleksible i brug – og så fås de i en lang række forskellige dimensioner fra Ø40 til Ø315 mm. Længderne er standardlængder fra 0,15 m-6 m, og så er der mulighed for at tilkøbe et væld af grenrør, rørbærere og bøjninger. BLÜCHER® EuroPipe-serien kan bruges under og over jorden, og pga. det smarte push fit-system, er det muligt for én person at håndtere og installere rørene. Brug BLÜCHER® EuroPipe til nybyggeri og restaurering inden for stort set alle sektorer; regnvand, spildevand, tagafvanding, støvsugersystemer, i boligen, på hospitalet, i fødevareindustrien eller medicinalindustrien – eller mange andre steder. WaterLine afløbsrender Serien WaterLine fra BLÜCHER er en serie af baderumsrender i høj kvalitet til alt fra det private badeværelse til omklædningsrum og badeværelser på hoteller og hospitaler, samt i fitnesscentre og øvrige steder, hvor et fleksibelt, hygiejnisk og elegant system er praktisk at have. WaterLine afløbsrender egner sig til både flise- og vinylgulve, er enkelt at installere og nemt at holde rent. Fås i børstet, rustfrit stål af både hygiejne- og designmæssige årsager. Industriafløb BLÜCHER har en løsning til alle de afløbsbehov, der måtte være i industrien – det kalder de for BLÜCHER® Drain Industrial. Serien er en modulopbygget række forskellige afløb og tilbehør til afløb, der er særligt velegnet til industri og kommercielle bygninger, fx storkøkkener, lufthavne, supermarkeder, fødevareindustrien og medicinalindustrien. Og mange andre steder. BLÜCHER® Drain Industrial har flere forskellige smarte funktioner, der gør, at systemet er nemt at installere. Funktionerne omfatter bl.a. rotation, tilt og højdejustering, og så er afløbene fremstillet med glatte overflader, der gør dem nemme både at vedligeholde og holde rene og dermed gør systemet til et meget hygiejnisk valg.
 • K-Neerskov
  K. Neerskov A/S blev i 1964 stiftet som et handelsfirma af Klaus Neerskov.Fra begyndelsen kom et samarbejde med Herz Armaturen i Østrig i stand, og siden kom flere internationale producenter af kvalitetsprodukter til; herunder bl.a. KWC, Goetze, Bossini og Elbi. I 1992 gennemgik firmaet et generationsskifte, hvor Thomas Neerskov og Annette Neerskov, indtrådte som ejere og overtog driften. K. Neerskov A/S har domicil i Glostrup på Naverland 1D. Vi repræsenterer mere end 16 forskellige mærkevareleverandører med en bred pallette af produkter og løsninger til den professionelle del af VVS branchen. Vort produktsortiment udmærker sig ved, det brede sortiment som indeholder produkter
 • Bosch
  Bosch Termoteknik Bosch Termoteknik GmbH beskæftiger sig med gas, varmepumper og tilbehør og har stærke internationale såvel som regionale varemærker. Virksomheden er den del af Bosch-gruppen, der står for al termoteknik, den er internationalt funderet vha. datterselskaber og en af de førende europæiske producenter af produkter til ressourcebesparende opvarmning samt løsninger til varmt vand. Bosch tror på vedvarende energi og tager ansvar for fremtiden. De produkter, der udvikles her, tager ansvar over for både natur og miljø, og udviklingsprocessen tilpasses kontinuerligt i forhold til at gøre produkterne endnu mere miljøvenlige, energieffektive og innovative. Virksomheden selv bruger også, i videst muligt omfang, vedvarende energi i de forskellige afdelinger og arbejdsprocesser. Bosch Termoteknik er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at der løbende er fokus på at forebygge fejl og mangler på nuværende produkter og rutiner. Dermed er du sikret den højest mulige kvalitet. Gas Bosch fremstiller kondenserende gaskedler, der både sparer energi og penge grundet den innovative og intelligente teknik. Der findes to serier – EuroPur og Condens – der begge udnytter energiindholdet i det anvendte brændstof mere eller mindre 100 procent. Det giver maksimal varmekomfort og effektivitet. Gas- og elforbruget samt miljøbelastningen er A-mærket i EuroPur-serien, hvilket sikrer god økonomi hele vejen igennem.
 • Vaillant
  Vaillant Miljøvenlige, intelligente og energibesparende: Det er nogle af de nøgleord, der beskriver tyske Vaillants varmesystemer. Varmeløsningerne er specifikt udviklet til både hjemmet, industrien og erhvervslivet, og samtlige produkter herfra er både fremtidssikrede og særdeles effektive. Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovative varmeløsninger med mere end 140 års erfaring inden for opvarmning og varmtvandsproduktion. Og her er tale om tysk kvalitet, når det er allerbedst: Der er ikke gået på kompromis med noget i virksomheden, som i øvrigt er 100 % familieejet – heller ikke hensynet til miljø, medarbejdere eller samfund. Gas Vaillant producerer nogle af markedets mest effektive kondenserende gasfyr af høj kvalitet, designet og produceret i Tyskland. Her finder du både produkter til den lille villa og den store industribygning – eller til begge dele i ét. Varmepumper Vaillants varmepumper fås både med luft som energikilde (luft/vand), som jordvarmeanlæg (brine/vand) og som klimaanlæg (luft/luft). Begge varianter er naturligvis gennemtestede og overmåde effektive – og dækker dine konkrete behov. Kvaliteten er høj; tysk kram, når det er allerbedst. Solvarme Vaillant tilbyder intelligente solvarmesystemer til små som store behov – med solfangerarealer op til 120 m2. Både som drainback og tryk anlæg i kombination og med bufferbeholdere, som fås helt op til 6.000 liter.
 • Franke
  Franke Mere end 100 års erfaring og historie sætter sine spor, og netop disse faktorer er grunden til, at den schweiziske multinationale koncern dels spænder over 81 selskaber, dels er en af verdens førende producenter af bl.a. køkkenvaske. Franke forsker i og udvikler nye materialer og produkter, der kan bruges i storkøkkener og professionelt regi, og et af virksomhedens kardinalpunkter er at være på forkant med funktionelle løsninger i flot og funktionelt design, som er med til at gøre hverdagen i køkkenet både nemt, pænt og selvfølgeligt. Mange af Frankes produkter har modtaget både design- og innovationspriser og er udført i højkvalitets rustfrit stål. Produktsortimentet spænder bredt – lige fra komplette storkøkkener til restauranter og fastfood-restauranter, kaffemaskiner til både hotel-, restaurations- og konferencebranchen og sanitet til offentlige toiletter til køkkenløsninger i private hjem. Om det er en vask, et armatur eller et stålbord, kan Franke levere.   Køkkenvaske Hos Franke er et af specialerne køkkenvaske i rustfrit stål. Materialet har længe været både anerkendt og anvendt til at producere køkkenvaske. Grunden til, at rustfrit stål er så velegnet til netop køkkenvaske er, at dets overflade er glat – det gør det nemt at rengøre og vedligeholde, og materialet er derfor meget hygiejnisk. Herudover bruger Franke et specialudviklet (af Franke) og innovativt glasfibermateriale, Tectonite, der er let og stærkt og har en flot, silkemat strukturoverflade. Behandlingen med Tectonite gør, at vaskenes overflade er meget modstandsdygtig over for både snavs og skrammer. Desuden giver behandlingen mulighed for at få en vask i en farve, frem for den traditionelle stålgrå.  
 • Ifø
  IFØ Det hele startede i nærhenden af den smukke sø Ivsjön i det sydlige Sverige. Stedet, hvor vi stadig befinder os i dag. Vi har arbejdet med porcelæn i over 100 år, og med badeværelser i over 80 år. Men selvfølgelig begyndte det hele længe før. For 60 millioner år siden blev vores planet befolket af de organismer, der blev de fossiler, vi bruger i dag, når vi fremstiller porcelæn.Mange år senere, i 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk "v", derfor er det tyske "f" stadig i vores firmanavn i dag.Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, der styres af computere. Men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.
 • Roth
  Roth Roth Danmark A/S udvikler, producerer og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer. Roth Danmark er en del af Roth North Europe A/S, et datterselskab til Roth Industries GmbH. En familieejet og familiedrevet koncern med 1.250 medarbejdere, der udvikler og producerer visionære og energirigtige kvalitetsprodukter. Roth produkter produceres primært på egne fabrikker i Tyskland og er kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed. Roth er certificerede i henhold til ISO9001 og ISO14001.  Det sikrer forbrugeren den absolut bedste kvalitet. Roth Danmark hjælper med projektering og er kun et telefonopkald væk, hvis du får brug for support. Virksomheden har dygtige fageksperter til at hjælpe dig videre – både med de praktiske opgaver og de lovgivningsmæssige udfordringer du kan støde på i din hverdag. Roth Danmark leverer tegninger, materialebestykninger samt dimensioneringsforslag og udarbejder også installationsforslag, beregninger og energianalyser. Roth har skole og showroom i Frederikssund. Her kan man prøve kræfter med deres produkter og få et overblik over, hvordan de specialudviklede systemer fungerer, når de er i drift, og hvordan løsningerne bliver mest energieffektive og miljøvenlige. Gulvvarme Roth har alle typer vandbåren gulvvarme – fra de traditionelle systemer i beton til systemer med hurtig reaktionstid og lav byggehøjde.Alle Roths gulvvarmesystemer kan reguleres med en smartphone eller tablet hvis man anvender Roth Touchline rumtermostater. Roth Touchline er et intelligent reguleringssystem der er nemt og enkelt at installere og giver høj komfort og fleksibilitet for dine kunder. Rumtermostaten måler kun 19,5 mm i dybden og fås i hvid eller sort højglans. Roths gulvvarmesystemer er komplette systemer, som er lette at arbejde med – fra start til slut. MultiPex® rørsystem Roth MultiPex® rørsystem er beregnet til brugsvands- og varmeinstallationer. Pex-C røret er basis i systemet. Det fås i alle standarddimensioner.Systemet er komplet med fittings, den originale QuickBox koblingsdåse, fordelerrør med push teknik, som samles uden brug af værktøj, vandtætte skabe, tomrør mv. Det er muligt at demontere koblingerne igen. Roth MultiPex® rørsystem er godkendt i henhold til NORDTEST NT VVS 129, som er en fælles nordisk godkendelsesmetode for rør-i-rør systemer. Dette indebærer at rør, tomrør, koblingsdåser, væggennemføringer, fordelerskabe mv. er testet som et komplet system, hvor alle komponenterne fungerer sammen og udgør et vandtæt rør-i-rør system. Alu-LaserPlus® rørsystem Roth Alu-LaserPlus® rørsystem er beregnet til brugsvands-, køle- og varmeinstallationer. Basisproduktet i systemet er Alu-LaserPlus® røret, et 5-lagsrør som udnytter de bedste egenskaber fra Pe-XC rør og metalrør.  Koblingerne til systemet er baseret på pres teknik, som er nem at installere og giver det sikreste resultatet. Roth Alu-LaserPlus® røret er et højkvalitetsprodukt specielt udviklet til opvarmning, køling og varmt vand. Det, der er helt unikt for Roth Alu-LaserPlus® rør er aluminiumskappen som er lasersvejset, for at opnå den bedste tolerance og homogenitet. Røret er lavet af to lag med PE-RT rør med et lag af aluminium imellem. På grund af PE-RT rørets fleksibilitet, bliver Alu-LaserPlus® røret markedets mest fleksible rør at arbejde med.